Меган и Хари се взимат днес (ИНФОГРАФИКИ)

Американската актриса ще трябва да се откаже от селфитата

Скаридите и раците излизат от менюто на булката

Забранено й е да играе Монополи

След като се омъжи за принц Хари, Меган няма да може да има личен профил в социалните мрежи, нито да публикува там селфита. Да снимаш сам себе си предполага известна доза суета, а кралското семейство не иска по никакъв начин да демонстрира такава. Само в официалния профил на фамилията се публикуват внимателно подбрани снимки. Така се контролира потока информация и се запазва мистерията около семейството.

Освен това, ако обича раци и скариди, Меган ще трябва да се въздържа от тях. Тези храни понякога предизвикват стомашни неразположения, а една кралска особа не може да тича до тоалетната през 5 минути, докато е на посещение на високо ниво.

Докато пие чай пък, американска актриса ще трябва да се постарае да държи малкото пръстче на ръката си прибрано навътре – абсолютно неприемливо е да стърчи навън.

Когато тръгват на път кралските особи са длъжни да си носят и дрехи за погребение. За да не се окажат неподготвени. Това се е случило със самата кралица Елизабет Втора. Новината за смъртта на баща й я заварва на ваканция в Кения. Когато се връща и слиза от самолета, вече кралица, Елизабет се оказва облечена неподходящо за пред медиите, които я чакат.

Освен това Меган ще трябва да се въздържа от играта Монополи. Тя е забранена на членовете на кралското семейство от 2008 г. насам, когато принц Андрю, херцогът на Йорк, решава, че е "твърде порочна" и затова неподхождаща за кралски особи.

Освен това те не гласуват и трябва да са политически неутрални. Интересно е как това правило ще бъде приложено към Меган Маркъл, която е американка. За американците правото да гласуваш е издигнато до дълг. И изобщо дали Меган ще има право да гласува в американските избори и ще запази ли американското си гражданство.

 

Меденият месец се отлага

Традициите не са това, което бяха

Лимонова торта цапа рокли на церемонията

Датата на сватбата не би била одобрена от кралица Виктория – пра-пра-пра-пра бабата на принца вярвала, че да се ожениш през май носи лош късмет. Тя дори отказала на децата си да вдигат сватба тогава и те бързали да го направят в края на април.

Младоженците нарушиха и традицията да сервират британска плодова торта на сватбата си и заложиха на лимонова торта с аромат на бъз. Според топ готвачи цветният крем ще изцапа много скъпи рокли на бляскавата церемония.

Братът на Хари принц Уилям и Кейт Мидълтън имаха две торти на сватбата си през 2011 година - традиционната 8-етажна плодова торта и шоколадова бисквитена торта, която била любима на Уилям като дете. Меган и Хари няма и да позират заедно на балкона, както го направиха Кейт Мидълтън и принц Уилям на своята сватба. Вместо това младоженците ще седнат в каретата и от нея ще поздравят британци по пътя за Фрогмор Хаус, където ще се състои приемът за гостите.

Противно на традицията двойката няма да отиде веднага след сватбата на романтично пътешествие. Седмица след венчавката Меган и Хари имат планирано официално мероприятие.

Принц Уилям ще стане кум на съпруга, а Меган се отказа от шаферки, въпреки прогнозите, че тази роля ще изиграят много от известните приятелки на булката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица