Мегз заведе майка си в Йордания на почивка (СНИМКИ)

"Странно е, но никога досега във всичките 7-8 години откакто МЕГЗ съществува, че и преди това - от времето когато бях дете и мама и тати ме водиха на море - не се е случвало с майка ми да пътуваме някъде заедно", написа вчера дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз в Instagram към снимка, на която с майка си Магдалена се намират на летище София.

"Затова това решение да отидем ЗАЕДНО на почивка, която включва и РАБОТНИ ДНИ е нещо много голямо и смело за нас. Нека нашето “мама и дъщеря” пътуване започне сега", допълни Мегз.

Малко по-късно през деня тя сподели техен общ кадър от пустинята Wadi Rum в Йордания, с което разкри коя дестинация са избрали за почивката си.

Преди броени часове Мегз публикува и своя снимка от скалата, известна като "Чашата на женствеността" и "Амфората на плодовитостта", която според вярването символизира женската сила и сбъдва желания.

Дизайнерката без срам призна, че се е доверила на "мистични шамани", които срещу 20 долара са "отключили женската й сила". От текста към поста, а и от новогидшното желание на Каканашева , става ясно, че най-съкровената й мечта е да бъде майка през тази година.

 

View this post on Instagram

 

❤️ Обичам те до края на света

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

 

View this post on Instagram

 

“Чашата на женствеността”, “Амфората на плодовитостта” - това са само малка част от думите, с които местните наричат причудливата скала зад гърба ми. Вярват, че тя е заредена с особена сила, свързана с женската изначалност. А мистичните шамани от пустинята Wadi Rum, пък твърдят, че могат да отключат женската ти сила срещу 20тина долара. Не съм скиптична. Напротив, обожавам подобни практики, свързани с женската ни енергия. И както може да си представите бях първа на опашката за шаманите. Срещу още 20 долара се сдобиваш с камък, съответстващ на цвета на женската ти енергия, който може да заровиш някъде около скалата докато се молиш за най-съкровеното ти желание като жена. Вярва се, че ако енергията ти е чиста, а сърцето добро, камъкът ти ще се съедини със “скалата на плодовитостта” и ще даде живот на мечтата ти. Взех камъка, но един не ми стигаше, аз си имам две най-големи желания на света. “Имам нужда от още един камък, ще искам две неща от скалата”. Възрастната жена се усмихна. “От скалата не може да искаш нищо, дете. Дава само Алах. Но ти си чиста, а енергията ти е силна, затова отиди и просто тихичко се помоли. Смирение и търпение, Алах ще те чуе”. Благодарих, стиснах камъка си и излязох. Зарових го, молейки се тихичко и с всяка клетка на тялото си.... Знаеш какво искам повече от всичко. Моля те. Моля те. И също безплатните психологически училища за деца. Моля те ❤️

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

 

Коментари

Задължително поле