Мейзер категорично отрича да е причинила умишлено смъртта на мъжа си

"Анита Мейзер категорично отрича да е причинила умишлено смъртта на бившия охранител Николай Димов", коментира пред БТВ адвокатът на небезизвестната Мейзер.

Миската обяснила, че връзването със "свински опашки" не е било любовна игра. Починалият е искал да докаже колко е силен като разкъса приспособлението.

Адвокатът отказва да коментира второто обвинение на Мейзер – за предлагане на 30 000 евро подкуп на полицаи, за да потулят случая.

Анита Мейзер предложила заплащане още с подаването на сигнала за смъртта на съпруга си по телефона в Пето РПУ във фаталната сутрин на 14 август.

"Момчето не си падаше по връзвания със "свински опашки" и други подобни", коментира един от приятелите на убития Николай Димов пред БТВ.

Относно състоянието на Мейзер, адвокатът й коментира, че "вероятно не е добре".

„Аз съм невинна, аз съм майка и жена! Обичам мъжа си, защо да го убивам, имахме планове да празнуваме рождения му ден. Аз съм съдействала 100% на разследването и ще съдействам… Навлизам в т. нар. климакс и полудявам отвътре“ каза пред съда Анита Мейзер вчера.

Попитан има ли вероятност миската да се укрие, адвокатът на Мейзер коментира, че няма логика, при положение, че тя съдейства за разследването и разказва всичко, което се е случило.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини