Мерием Узерли показа таткото на втората си щерка

Хюррем Султан не тачи мюсюлманските нрави

Колкото по-малко се знае за личния живот на известна личност, толкова по-голямо вълнение предизвиква всеки детайл, изтекъл в публичното пространство. Пример за това е звездата от поредицата "Великолепният век", 37-годишната Мерием Узерли. Абонатите на актрисата и турските журналисти са се превърнали в истински детективи и изглежда най-накрая са разбрали кой точно е новият любовник на актрисата, от когото тя роди дъщеря си Лили през януари тази година .

По-рано беше известно, че екранната Хюррем Султан от "Великолепният век" се среща с американски бизнесмен, който лети по работа в Германия, но след като се запознава с актрисата, той вече не може да се раздели с нея и остава в Берлин. Публиката обаче не знаеше името му или как изглежда. И сега, изглежда, поне една загадка е разрешена - в мрежата излязоха снимки на избраника от Мерием.

Мъжът попадна във фотоси  от рождения ден на по-голямата дъщеря на Узерли, седемгодишната Лара, които наскоро бяха публикувани в инстаграма на актрисата. Въпреки че и самата Мерием, и мъжът бяха облечени в карнавални костюми, според специални характеристики - прическа и плътна брада - абонатите успяха да го проследят и идентифицират на други снимки в блога.

Факт е, че Мерием обича фотографията и поддържа отделен блог, където споделя свои репортажи и портретна фотография.

Една от снимките, на която, предполага се, е заснет любимия на актрисата, беше публикувана през март 2019 г. На нея Мерием нежно се е вкопчила в мъж, който седи на фризьорски стол. 

"Мисля, че това е същият човек като в последната й публикация за рождения ден на дъщеря си. Така че мисля, че той е нейно гадже и баща на второто й дете. Харесвам стила му! Хубава двойка, ако е истина", написа един от коментаторите.

Предположенията на мрежовите детективи изглежда са потвърдени от самата Узерли. В историята Мерием сподели видео с подаръчна кутия с шоколадови бонбони за Свети Валентин, която беше украсена с нейни снимки с новия й любим, както и обща снимка, заснета и с двете дъщери на актрисата.

Нека припомним, че Мерием не се стреми да съответства на традиционните представи за ролята и мястото на жената в мюсюлманското общество. За това, че вече е родила две деца извън брак (бащата на Лара е турският бизнесмен Джан Атеш, Мерием не официализира връзката с него  и двамата се разделиха, докато тя беше бременна), актрисата често е критикувана от мюсюлманите.

Самата Мерием е родена в смесено семейство: майка й е германка, а баща й е турчин, така че Узерли има много фенове в Турция, които следят живота на актрисата с интерес. В консервативното мюсюлманско общество мнозина я порицават за това, че нейният начин на живот е лош пример за младите хора.

Коментари

Задължително поле