Мик Джагър обещал да плаща солидна сума на бременната с осмото му дете балерина

Фронтменът на рок групата "Ролинг стоунс" Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете, съобщават британските медии.

Той ще плаща 15 000 долара месечна издръжка за детето до навършването на пълнолетие. Общата сума възлиза на около 3,2 милиона долара, пише Mirror.

Музикантът също така е обещал да купи къщата, в която избере да живее младата майка с детето. В момента тя живее в Ню Йорк, но може да реши да се премести в Лос Анджелис, за да е по-близо до Джагър, или да се установи в Кънектикът, където се намира семейството й.

29-годишната Мелани Хамрик е балерина от трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк.

Бебето е заченато по време на турнето на "Ролинг стоунс" в Южна Америка.

През юли беше оповестено, че 72-годишният рокаджия отново ще става татко, а детето се очаква да се появи на бял свят през декември.

Мик Джагър по-рано обясни, че отношенията му с Мелани Хамрик не са сериозни и обвързващи. Това обаче няма да му попречи да се грижи за нея и бъдещото им отроче.

Фронтменът на "Ролинг стоунс" има седем деца на възраст между 17 и 45 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която понастоящем е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок.

Коментари

Задължително поле