Министър Узунов: ГДБОП се е доказала като високо професионална структура в МВР

Служители на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ отбелязаха 26 години от създаването на дирекцията, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Министърът на вътрешните работи подчерта, че през годините Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ не само се е утвърдила и доказала, като високо професионална структура в МВР, но и ефективно е допринасяла за издигане на авторитета на министерството на национално и международно ниво.

„ГДБОП постигна високи резултати при предотвратяване и противодействие на организираната престъпност – плод на умелото й ръководство, професионализма и мотивацията на нейните служители“, заяви министър Узунов. В поздравителното си слово той изтъкна и постиженията на дирекцията в ефективното сътрудничество с чуждите партньорски служби, в което тя се е доказала като равностоен и отговорен партньор.

Взимайки повод от празника, министърът на вътрешните работи изказа признателност от името на цялото ръководството на МВР на служителите от ГДБОП за тяхната добросъвестна и всеотдайна работа. Пожела им увереност и кураж за реализиране на общите цели в борбата срещу организираната престъпност, за утвърждаването на МВР като пълноценен партньор в европейското полицейско общество.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България