Мистериозна смърт настигна мъжа на Анита Мейзер

Има версия за убийство чрез удушаване на културиста Николай Димов

Убийство или нелепа смърт на съпруга на сексбомбата Анита Мейзер вдигна на крак полицията  срещу празника на Варна. Мъжът й - културистът и фитнес инструктор Николай Димов, е бил намерен мъртъв след полунощ в неделя в нейното жилище в луксозната кооперация на стотина метра от правителствената резиденция "Евксиноград".

Има тежко криминално престъпление на териториторията на V РПУ в Златни пясъци, образувано е досъдебно производство, беше кратката информация от ОД на МВР във Варна. До късния следобед съдебните доктори извършваха аутопсия на трупа. Дежурен прокурор е посетил мястото. От полицейския оглед имаше захвърлени ръкавици с оскъдна кръв по тях.

Не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии, а най-вероятно става дума за удушаване или задушаване, което е причинило смъртта, научи "Труд". Разследващите обаче се натъкнали на много странен случай. Не се касае за инфаркт или инсулт.

Телефонът на Анита Мейзер даваше свободно и не отговаряше, а джипът й "Линкълн -навигатор", чийто номер е с изписано името й, стоеше в неделя пред блока. Тя никога не излиза без него и се предполага, че е била отведена за разпит. Никой от съседите не е виждал съмнителни лица и не е чул голям шум от най-горния апартамент, казаха те пред "Труд".

Николай Димов е вторият съпруг на Анита, с когото тя живее от няколко години в Лас Вегас и през ваканцията се прибират във Варна. Този път той се върна две седмици по-късно от нея.

Скандалите около Анита избухнаха преди две години с участието й в конкурса Мисис Свят. Иначе е известна като родната Памела Андерсън, като холивудката й отстъпва с 11 см по-малка гръдна обиколка. Николай освен културизъм е тренирал зад океана бойни изкуства като жиужицу, муайтай, ММА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право