Мистериозно убийство се повтаря от 160 години 

Netflix представи трейлър на криминалния детективски сериал от 8 епизода „Тела“, базиран на едноименния комикс на Сай Спенсър. Сюжетът е разделен на 4 епохи, а историята се съсредоточава върху лондонски детективи, разследващи мистериозното убийство на един и същи човек.

Действието започва през 1890г. Докато Джак Изкормвача броди по улиците и сее хаос из британската столица, местният детектив Едмънд Хилингхед се заема с много по-труден случай. Жертвата му е неизвестен мъж, чието убийство е извършено от могъщи хора. Колкото повече героят се доближава до истината, толкова по-уязвим се оказва, тъй като има голяма тайна, за която е по-добре никой да не знае.

След това историята прескача в 1941 г. Инспектор Чарлз Уайтман, който бяга от нацистите, управлява бомбардирания град. Той води двойнствен живот и се занимава с рекет, но внезапно корумпирания служител на реда намира труп на улицата, поради което тъмните му дела могат да бъдат разкрити. След това има скок до 2014 г. Фокусът се измества към детектив сержант Шахара Хасан, която води битката срещу расистките радикали. Подобно на колегите си, тя намира трупа на непознат, което допълнително я излага на голяма опасност. Четвъртата сюжетна линия се развива през 2050 г. след ужасяващ техно-апокалипсис. Същият труп е намерен от страдаща от амнезия млада жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали