„Мис България“ остана без гадже

Тамара Георгиева заживя сама

Блондинката избяга от светския шум

Актуалната “Мис България” Тамара Георгиева призна, че живее разделена с гаджето си. Синът на известната бизнес дама и носителка на редица титли Катя Роуз - Стивън и най-красивата нашенка са двойка от 4 години. От известно време обаче младият мъж живее и работи в чужбина, затова двамата се срещат предимно зад граница на романтични воаяжи.

Когато е без него Тамара предпочита да си стои вкъщи и почти не може да бъде видяна на шумни партита. Макар да не живеят заедно, Георгиева бе категорична, че може да разчита на пълната подкрепа на мъжа до себе си, особено след като стана обект на подигравки и жлъч след спечелване на короната за “Мис България”.

Спекулациите, че Катя Роуз е осигурила титлата на Тамара накараха миската да крие личния си живот при последните си телевизионни участия. Тя категорично отказа да коментира дали е оперирала носа си, след като много известни българки я посъветваха да го направи. Георгиева уточни, че не иска да говори по темата, като така индиректно потвърди новината за интервенцията, която се според феновете й се забелязва и с просто око.

Коментари

Задължително поле