"Мис България 2018" завърши гимназия с пълно отличие

Теодора Мудева

Теодора Мудева, носителка на титлата за най-красива българка през 2018 година, която завърши 12-ти клас в английската гимназия на Бургас с успех 6.00.

Предвид естеството на настоящата ситуация, накарала всички ученици да преминат на дистанционно обучение и да посещават виртуални класни стаи, последните изпити на брюнетката, които тя е взела с пълно отличие, са преминали онлайн, пише Dir.bg. За жалост обаче красавицата и целият ѝ випуск няма да могат да отпразнува подобаващо дипломирането си, защото, макар и разхлабени, ограничителните мерки, взети у нас, все още са налице. Това налага отмяната на абитуриентските балове тази година, които завършващите чакат с нетърпение.

Но въпреки че специалната нощ на Теодора и съучениците ѝ, която трябваше да се проведе в морския курорт Слънчев бряг, няма да се състои, класът се е разбрал да се срещне на по едно прощално кафе в някое външно заведение, след което да запечатат последния ден като ученици в специална фотосесия в живописната Морска градина на родния си град. Мудева се надява да успеят да организират поне изпращане, макар да ѝ не наложи да сложи маска и ръкавици.

В момента момичето гледа смело напред и прави кроежи да продължи образованието си в Софийски университет, където иска да изучава "Международни отношения" или "Право". Първо обаче, подобно на всички зрелостници, ще ѝ се наложи да премине през предстоящите матури.

Коментари

Задължително поле