Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова пред „Труд“: Ще дам всичко от себе си, за да влезем поне в топ 3

19-годишната красавица представя страната ни на конкурса „Мис Вселена“, който ще се проведе на 22 ноември в Лас Вегас

Занимава се с моделство от 4-годишна

27-1Най-новата носителка на титлата Мис Вселена България Николета Тодорова ще представи страната ни на финала на конкурса “Мис Вселена”, който ще се проведе на 22 ноември в Лас Вегас, САЩ. 19-годишната красавица е от София, има професионална квалификация като полиграфист и в момента е първи курс в Софийския университет, специалност “Археология”.

“Всъщност, първоначалната победителка на конкурса “Мис Вселена България”, организиран от агенцията BOK Star Models и Венета Кръстева, беше дисквалифицирана, защото не е навършила необходимите години за участие. Тъй като аз бях на второ място, получих правото да представя България на световния финал на конкурса “Мис Вселена”, който ще се проведе в Лас Вегас”, разказа за “Труд” Николета Тодорова,

Хубавицата се занимава с моделство от 4-годишна възраст, когато майка й я е записала в школата на Амалия Тинчева и хореографката Ани Петкова, за да придобие грация и да се научи на походка. “В началото всичко беше само за забавление, но няколко години по-късно осъзнах, че моделството се превръща в моя цел и мечта. Бях влюбена в лъскавите бижута, рокли и обувки, и изобщо начина, по който изглеждаха самите момичета”, споделя 19-годишната Николета.

В момента хубавицата се занимава изцяло с подготовката за конкурса и с неща, които ще й помогнат да се класира възможно най-високо. Работи върху походката си и начина, по който позира. Споделя, че ще заложи на естественото, за разлика от други участнички.

“Ще дам всичко от себе си, за да влезем поне в топ 3, надявам се дори и короната да вземем. Но това за съжаление ще бъде много трудно само с подкрепата на агенцията, на фона на другите държави, които имат много спонсори”, заяви Николета.

27-2По думите й “Мис Вселена” е състезание от световно величина и класа, и за да може някой да се изтъкне, трябва да бъде инвестирано в него. “Колкото и да ми помага агенцията, с която участвам, тя не може да направи така, че да се чуе за България по света, без помощта на стабилен спонсор. Аз отивам на “Мис Вселена”, за да представя нашата страна и да покажа, че ние също можем да сме на нивото на големите държави. За съжаление обаче в България има изключително малко реклама за родните представители в надпреварата”, каза още Тодорова.

За участието й в “Мис Вселена България” тя споделя, че е решила да си изпробва късмета. Участвала е и в друг международен конкурс – “Мис 7 континента” през 2015 година, където се класира в топ 10. Освен това е обявена за “Мис Абитуриентка” през 2016 година.

“Моята цел в надпреварата е не само да бъде спомената България и това, че има свой представител, а с това участие страната ни да блесне и да бъдем забелязани. Дори и да достигнем световно ниво. Досега ние не сме имали победа на международен конкурс и се надявам това да се промени”, категорична е Николета.

Въпреки крехката си възраст

Сигурна е в себе си и се цели високо

Не се притеснява от изяви на голяма сцена

27-1-2Младата Николета Тодорова не се притеснява от светлината на прожекторите и изявите на голяма сцена. “Не се притеснявам от изявата ми на “Мис Вселена”, въпреки че съм само на 19 години. Аз съм сигурна в себе си, целя се на високо и се старая да постигна целите си. Притеснява ме единствено това, че има шансове да не спечелим. А аз не искам да се връщам в България без победа”, сподели пред “Труд” моделката.

В надпреварата тя ще се състезава срещу над 70 участнички от целия свят. Победителката ще бъде определена от жури, но влияние ще окажат и резултати от гласуване в интернет. “Имам подкрепата на моята агенция, родители и приятели, но ми се иска да имам подкрепата на цяла България. Много се надявам всички да се обединим и да гласуваме онлайн”, каза още Николета.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица