Митничари заловиха контрабандни анаболи за 80 000 лева на Дунав мост 2

анаболни стероиди

Служители на Митница Лом заловиха 11 300 ампули контрабандни анаболни стероиди, предназначени за нелегална продажба във фитнес клубове в Европейския съюз, съобщиха от Агенция „Митници”.

На 10 март  в района на Дунав мост 2 мобилен митнически екип спрял товарен микробус с българска регистрация, който по документи превозвал текстилни изделия за страна от ЕС.  Автомобилът е бил отклонен за щателна митническа проверка.1521019650

При огледа митничарите установили, че част от кашоните се различават от останалите. За тях шофьорът представил документи, според които в  опаковките има оборудване за фирма от Холандия. При извършването на проверката обаче митническите служители открили, че кашоните са пълни с кутии с ампули от два вида анаболни стероиди за инжекционно приложение. Намерени са 840 опаковки с по 5 броя ампули - общо 4200 ампули от лекарствения препарат „Drostanolone" и 1420 кутии също по 5 броя ампули - общо 7100 ампули от лекарствения препарат „Nandrolone", на обща стойност около 80 000 лева. Анаболите са задържани в Митница - Лом.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право