Михаела Филева с гадже в Петра

Певицата обикаля Йордания

 2018-та беше най-страхотната година за мен, похвали се тя

Обиколила 10 държави миналата година

Михаела Филева си подари почивка в Йордания в първите дни на новата година. Поп певицата сподели с последователите си екзотични снимки от древния град Петра и се похвали, че изминалата 2018 година била много щастлива за нея. Макар и да избягва да говори за личния си живот публично, близки до Филева разказаха, че тя обикаля страната заедно с новото си гадже, което стои далеч от светлините на прожектора.

„Ако трябва да съм откровена, ще призная, че изпратих най-страхотната година в живота си – по-щастлива и споделена не съм се чувствала, пътувах много, посетих 10 държави, бях на 10 концерта на любими изпълнители и банди, вторият ми албум е факт, купих дом на майка си, а поводите да се срещаме с вас бяха над 90… за 365 дни. Благодаря ви за обичта, благодаря за споделените моменти, чувствам се благословена, че ви има и сме заедно. Бъдете здрави и нека направим 2019-а още по-добра!” – написа тя в инстаграм, профила си.

По всичко личи, че Михаела няма намерение да остави кариерата си на заден план и продължава все така упорито да работи. През месец декември заедно със Свилен Ноев от „Остава” представиха клипа на дуетната си песен „Хронометър”, част от самостоятелния албум на Свилен – „Different”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица