Мишел Пфайфър: Не нося парфюм от 10 години

Актрисата Мишел Пфайфър призна, че за последните 10 години не е използвала парфюм, след като е разбрала, че любимите й аромати са обявени за много опасни от природозащитническа организация.

Преди няколко години обаче, на Мишел й залипсвали приятните ухания и решила сама да създаде парфюм, в който е напълно ясно какви са съставките.

"Говорих с няколко компании, но нито една от тях не желаеше да обяви официално всички съставки. А аз не исках да слагам името си на нещо, което самата аз не бих носила. Затова се отказах и дори бях забравила за идеята", споделя Мишел пред Refinery29.

Въпреки това, наскоро актрисата решила все пак да сбъдне мечтата си и създала линията Henry Rose, посветена на двете й деца. Още повече, ароматите са определени като gender neutrual или подходящи за всички полове.

За направата на 5-те аромата, част от колекцията на Пфайфър, са използвани само няколко стотин съставки, докато повечето парфюми използват над хиляда. Дори бутилките на парфюмите са създадени така, че да не вредят на околната среда.

https://www.instagram.com/p/Bv_ef_WAcXI/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица