Младите не впечатлиха Пламен Константинов

Пламен Константинов не е очарован от представянето на младите играчи в плейофите от родното първенство по волейбол. Националният селекционер изгледа първия мач от серията между ЦСКА и „Нефтохимик 2010“, спечелен от бургазлии с 3:0. Срещата бе в Перник, тъй като „червените“ няма къде да домакинстват в София.

Видяното не е разколебало наставника в решението му да не експериментира със състава това лято.

„Очаквах повече от младите, но може би бях на грешния мач - обяви Константинов. - Опитните правят разликата, мога да отлича Ники Николов.“

В лагера на „Нефтохимик“ не бързат да празнуват, а треньорът им Петър Дочев смята, че ЦСКА остава фаворит в серията.

„Направиха много грешки, което ни помогна, но не трябва да ги подценяваме - смята наставникът. - Те са най-балансираният отбор в Суперлигата.“

На същото мнение е и една от звездите на тима Георги Братоев. Разпределителят потвърди решението си да бойкотира националния тим заедно с брат си Валентин.

Късно снощи завършиха вторите мачове от полуфиналните серии, а Константинов бе в Монтана, където изгледа на живо срещата на домакините с миналогодишния шампион „Добруджа 07“. В първата битка домакините спечелиха с 3:1.

Доскорошният играч на „Левски“ Спас Байрев пък прати открито писмо до медиите, в което ги призова да не публикуват спекулации относно последиците от положителната му проба за марихуана.

„Оставете ме, моля ви - гласи част от писмото. - Ще изчакам решението и ще се примиря с наказанието си.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт