Министър Димов: Сметището в Свищов е прекратило своята дейност и трябва да бъде рекултивирано

Волен Сидеров: НФСБ и ВМРО обмислят вариант за притискане на ГЕРБ с помощ от Цветан Цветанов

Белият дом обсъжда намаляване на данъци за избягване на рецесия

Защо на някой бащи им позволяват да присъстват на раждането на детето им?

Експерти по сигурност: Ако Мартин Трифонов е бил наблюдаван, убийството в Сотиря нямаше да се случи

Зам.-кметът на Ботевград: Няма опасност за гражданите след пожара в склад за вторични суровини

Шефът на Спешния център в Сливен за смъртта на Кристин: При установени нарушения ще бъдат взети мерки 

Виктор Орбан: Вярвахме в обединението на Европа и то се случи

Криминалистът Ботьо Ботев: Случаят „Негован” няма свой аналог в историята на България

Срещата на Г-7 може да завърши без комюнике заради различия за климата

Тръмп се шегува в Туитър – купува Гренландия без небостъргачи

Арабската коалиция нанесе удари срещу военни мишени в йеменската столица Сана

Борис Джонсън е изпратил писмо до Туск, предлага алтернативни договорки за ирландската граница

Много слънце и жега днес

Обявяват кандидатите за стратегически инвеститор на АЕЦ „Белене”

ММС отбеляза международния ден на младежта

С концерт и много презентации на младежки организации и дейности в парк „Възраждане“ в столицата Министерството на младежта и спорта отбеляза Международния ден на младежта – 12 август. Партньори на събитието тази година, което е насочено изцяло към младите хора са Центърът за развитие на човешките ресурси, „Евродеск“, Община Възраждане и „Софийски имоти“, съобщават от ММС.
На изложението на дейностите и възможностите институции и младежки организации запознаха присъстващите на празника с полезна информация относно програмите, проектите и услугите от които могат да се възползват.
За да поздравят младежите и младежките организации дойдоха заместник-министърът на младежта и спорта Асен Марков, зам.- кметът на Община Възраждане Николай Диков, председателят на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева, директорът на Регионална служба по заетостта в София Полина Маринова, общинските съветници от Столичния общински съвет Борислав Борисов, Катерина Иванова, Ботю Ботев и Михаела Иванова, както и директорът на дирекция „Бюро по труда“ Лилия Тошева.
Група „СкандаУ“, Лео, Део и Играта вдигнаха градуса на настроението, като изпълниха най-големите си хитове, а Лео, Играта и „СкандаУ“ направиха и премиера на новото си парче.

 

Екипът на Министерството на младежта и спорта благодари на всички институции, организации и доброволци, които с желанието и неуморната си работа спомогнаха за организацията и реализацията на празника на младежта: ЦРЧР, Евродеск, Агенция по заетостта, Европейски институт – информационен център „Европа директно“, Национален младежки форум, Сдружение „Младежки глас“, Дружество на ООН в България, Европейски център по медиация и арбитраж, Асоциация за развитие на българския спорт, Асоциация за подпомагане на академичната общност, Национален център за обществено здраве и анализи, Международен център за обучение и изследвания /Petri-Sofia/, Български младежки червен кръст, Национално представителство на младежките съвети, Сдружение „Алтернативи Интернешънъл“, Каритас, Фондация „Деца на България“, CVS-България, Сдружение „Възможности без граници“, Международната награда на херцога на Единбург, Сдружение Б.И.Т.И.Е.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Това е чудесно, но защо българските младежи и двойки продължават да напускат родното си огнище, някой дори против волята си? Некой от тези изброени орханизацийки може ли да отговори. Толкоз асоциацийки та фондацийки и полза никаква. Къде е възможността за реализация на младите хора в България, яъзможност за спорт, култура, отглеждане на деца, отдих и пр. Миналата седмица видяхме едно младо семейство в нашия квартал с малко красиво детенце – оказаха се българчета, емигрирали преди година в норд америка. Бяха от Бургас..Казаха, че там много трудно се живее и оцелява, а тук само за детенце им даваха по 750 $ мес. детски..Много дрънканици на пазара, работа трябва тук, но на фондацийките не им се работи за другите, както и на правит/рушителствата от последните 26 г

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.