Мобилна биосауна показват на панаира

Широка гама от модерни продукти за изолация и саниране на сгради ще бъде показана на Международния технически панаир.

Изложението продължава от 23 до 28 септември

Посетителите могат да видят уникално подово отопление

Мобилна биосауна с джакузи, произвеждана в Япония, могат да видят посетителите на Международния технически панаир в Пловдив. Близо 700 фирми ще представят модерни технологии, продукти и услуги за индустрията и дома по време на Международния технически панаир от 23 до 28 септември.

Сред тях са уникално подово отопление, изпитано в най-студените райони на планетата. Изделието е първото в света с максимален клас на защита. То загрява плочи с дебелина до 30 сантиметра и ги превръща в акумулатор, който излъчва топлина в продължение на 6 часа, без да харчи ток. Може да се използва както в дома, така и за обезледяване на пътища и стадиони.

Триизмерно лазерно сканиране на сгради също е сред новостите на ЕСЕН 2019, Върховата технология се използва за съставянето на подробна и прецизна информация за стари здания, паметници на културата, археологически находки.

Улеснение при ремонта създава нов вид мазилка, която може да се нанесе върху стара настилка, например плочки в банята или паркет на пода. Тя се предлага в 1000 цвята.

Коментари

Задължително поле