Моника от "Приятели" повтори танца с пуйката 20 години по-късно (ВИДЕО)

Почти сигурно е, че ако сте фен на суперуспешния сериал "Приятели", си спомняте епизода, в който Кортни Кокс, в ролята на Моника Гелър, танцува с пуйка на главата.

Не е изненадващо, че от този момент нататък на всеки Ден на благодарността, Кортни получава поздравления с този емблематичен танц. И ето, че актрисата реши този път да създаде нова емоция на последователите си в социалните мрежи. Тя пресъздаде изпълнението си 20 години по-късно и съвсем очаквано клипчето се превърна в истински хит в социалните мрежи.

За дни постът събра близо 5 милиона гледания и над 50 000 коментара, включително - от клежката й от сериала Лиса Кудроу ( в ролята на Фийби), която написа: „Ти го направи!“

Наскоро в телевизионно интервю Кокс призна, че е решила да изгледа наново целия ситком, защото хората все още не спират я питат за него, макар вече да са минали 16 години от края му, а тя наистина е забравила почти всичко от този период на живота си.

"Продължават да ми задават куп въпроси относно "Приятели", но аз дори не си спомням да съм участвала в него. Имам наистина лоша памет. Помня, че обичах всички там и действително се забавлявах много. Сещам се за определени моменти, докато снимахме, но нито един епизод не ми идва на ум. Ако сега трябва да мина тест, то бих се провалила", признава брюнетката.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Коментари

Задължително поле