Моуриньо на война с шефовете

Точно 11 дни преди старта на новия сезон в английската Висша Лига, мениджърът Жозе Моуриньо тръгна на война с шефовете си в "Манчестър Юнайтед". Причината е, че португалецът не е доволен от липсата на нови играчи. Към момента на "Олд Трафорд" привлякоха само трима - халфът Фред, защитникът Диого и стражът ветеран Лий Грант. Още в края на миналия сезон Специалния заяви многократно, че се нуждае от подсилване, като желаните от него играчи бяха пет.

"Сега искам двама, но ще се радвам и на един", каза Жозе.

Скромната към момента селекция не задоволява капризите на треньора и в последните дни напада ръководството чрез медиите. В Англия се твърди, че Моуриньо е в оптегнати отношения със спортния директор Ед Уудуърд. До раздор между двамата се стигнало след като Жозе получил отговор на постоянните питания за нови играчи.

"Щом искаш да привлечеш, ще трябва първо да продадеш", отговорил Уудуърд.

Това не се харесало на Моуриньо, въпреки похарчените към момента близо 80 млн. евро. Португалският специалист винаги е получавал средства от Уудуърд и отказът на директора го разочаровал.

А Специалния иска Йери Мина от "Барселона" и Хари Магуайър от "Лестър". Играчи, които няма да излязат евтино на "Юнайтед". Към момента мениджърът не желае и да мисли за Иван Перишич от "Интер", защото според него тази кауза е изгубена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят