Моци взриви националния стадион, "Левски" аут от борбата за титлата

"Левски" е аут от борбата за титлата след нова загуба от "Лудогорец" с 0:2. Румънските асове на гостите Клаудиу Кешеру и Козмин Моци бяха точни за ценния успех на "орлите" на националния стадион "Васил Левски". Бранителят вкара след почивката от дузпа и отпразнува попадението си пред Сектор Б. Заради това свое решение феновете на "сините" опитаха да нахлуят на терена и реакцията на опитния играч отприщи напрежение по трибуните. В крайна сметка Моци бе изгонен за втори жълт картон, а минути по-рано и Иван Горанов от домакините получи червен картон заради въпросното нарушение в собственото наказателно поле.

Столичният гранд също имаше своите положения за гол, но Станислав Костов на два пъти пропусна преди почивката. През втората част домакините имаха претенции за дузпа, но главният арбитър Ивайло Стоянов не се реши да посочи бялата точка за съприкосновение на Вандерсон в Иван Горанов.

Така в крайна сметка "Лудогорец" отново е лидер с 3 точки пред ЦСКА, а "Левски" вече изостава на 9 от настоящия шампион на България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ