Мтел стартира своята стажантска програма

Мтел стартира своята стажантска програма, в която може да се включат студенти от всички университети в страната. Тя продължава през цялата година, насърчавайки най-талантливите, мотивирани и нестандартно мислещи младежи да развият своя потенциал.

Професионалните области, за които може да се кандидатства са „ИТ”, „Телекомуникации”, „Човешки ресурси”, „Маркетинг”, „Финанси”, „Право”, „Администрация и обслужване на клиенти” и „Корпоративни комуникации”. Свободните позиции ще бъдат активни през следващите два месеца и могат да бъдат разгледани в секцията Кариери в уебсайта на телекома.

Информация за възможностите за стаж, които Мтел дава през тази година, може да откриете и по време на Национални дни на кариерата JobTiger от 14 до 15 март в Националния дворец на културата, в Техническия университет – София на 4 април, в Американския университет в България на 5 април и в Нов български университет на 6 април.

Всяка година стажантската програма на Мтел привлича над 2000 кандидати, като от тях избират около 70 стажанти.

Една трета от тях получават шанс да продължат професионалната си реализация в компанията. По време на своето обучение стажантите работят по реални бизнес казуси, участват в събития и обучения.

От 2005 г. досега в стажантските програми на компанията са участвали над 900 души, като телекомът е инвестирал в тяхното обучение и развитие над 3 милиона лева.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес