Мъжете в зодияка – упътване за жени

Овен

Къснозрейка е 

Не можете истински да избегнете Овена, защото той е като природно бедствие - връхлита ви когато пожелае. След себе си оставя руини, разхвърляни празни бутилки и ридаещи изоставени девици. Принципно Овните не остават незадомени, но повечето астролози тайно се чудят как е възможно това с техния... хм, упорит характер. Едно от най-лошите неща, освен че са използвачи и интересчии, е че мъжете Овни съзряват доста бавно. На някои дори не им стига биологичното време и така си и издъхват на 70-80-годишна възраст, без да са станали зрели и отговорни хора. 

Телец

За него сте злато

В него дремят жизнени сили и способности, с които би могъл да преобърне света, ако поиска. Работата е там, че Телецът много внимава тези сили никога да не бъдат събудени. За него няма по-тежко нещо от съдбата на човек, който става сутрин по никое време, ходи цяла седмица на работа, а в събота и неделя трябва да помага в чистенето, пазаруването и разтребването. Как да не е намусен при тази зла участ? Като любовник Телецът е мил, внимателен и грижовен, тъй като по принцип много държи на вещите си. Ако "вещта" се окаже в ръцете на друг, тогава той се вбесява и става опасен. 

Близнаци

Щрак! И сбогом

Мъжът Близнак е като сянката ви – колкото и да я гоните, няма да я хванете. А връзката с него преминава бързо като ден, прекаран в увеселителен парк. Има всичко - и захарен памук, и влакче на ужасите, и неспирното дрънкане на хиляди усти. Всъщност устата е една и ако сте по-внимателни ще установите, че целият този шум идва от един-единствен Близнак. Той ще ви обича, ще ви разсмива и ще ви погажда номера. Не е блестящ любовник, но пък е зашеметяващ спътник. Ще бъде вечно ваш, докато не му омръзнете. Представете си, че някой щрака с пръсти - щрак! Ето така Близнакът ще се отърве от вас.

Рак 

Ще ви изкара всичко през носа

Свестните мъже Раци са като белите лястовици – срещат се рядко и всички им се дивят. Дали този, в когото сте се вторачили, е сред тях? Възможно е. Обикновено Раците са мрачни, злочести, агресивни и мнителни. Ако решат, че не ги обичате – а това се случва циклично, стават студени и отмъстителни. Могат да бъдат и щедри. Но внимавайте! Ако мъжът Рак ви поднесе подарък, ще ви го изкара през носа – най-малкото ще го използва, за да ви натяква или за да ви изнуди. "Аз ти купих часовник, а ти сега не искаш..." Дори и най-добрият представител на този знак е болезнено привързан към майка си.

Лъв 

Драмата е в кръвта му 

Искате ли да се чувствате като в Шекспирова пиеса? Мъжът Лъв ще ви помогне. От мъка по вас той ще се самоубие... като скочи от първия етаж или ще глътне цели 6 хапчета аспирин. Първоначално историята ви с него започва като приказка. Той е идеалното гадже. Носи ви на ръце. Погрижил се е да ви убеди, че всичките му  бивши са луди за връзване, за да е сигурен, че никога няма да се срещнете с тях и да разберете истината. А тя е, че мъжът Лъв е егоцентричен използвач. И когато го осъзнаете и поискате да го напуснете, ще се сблъскате с театралната страна на вашия приятел, Лъва. 

Дева

Съвсем не е монах

Той е симпатичен, уравновесен и прям. В началото малките му мании ви очароват. ("Колко симпатично - той си подрежда сидитата по каталог.") Но не след дълго осъзнавате, че сте се обвързали със счетоводител по душа. За него най-добрият израз на разумно силната му любов към вас е да ви попълни данъчната декларация или да ви подреди по месеци бележките от тока. Мъжът Дева не е монах, в никакъв случай, но подходът му към жените е рационален – още със запознанството си сте вписани в каталога му в съответната графа: „Жена за забавление“, „Бъдеща съпруга“ или „Стой далеч от тази“. 

Везни

Той е номер едно

Свикнете отсега, че мъжът Везни не се интересува истински от никого, освен от себе си. Изслушва ви и ви обръща внимание, но стига да сте наясно, че във вашата двойка само той заслужава да е център на вниманието. Защо ли? Защото е най-талантливият, най-артистичният, най-умният, най-красивият, с най-добър вкус за дрехи, аксесоари, обувки, часовници и коли. Хем обича да командва, хем не е сигурен какво точно иска. Ако вземе погрешното решение, после задължително ще ви обвини вас. Правят всичко възможно всички около тях да са щастливи. Изключение правят само за близките си. 

Скорпион

Флиртува с всички 

Защо сега да нападаме тези добри хора, Скорпионите? Защото е смешно - ето затова! Те не биха ви спестили нито една своя лоша мисъл за вас, така че няма защо да ги щадим. Мъжете, родени под този знак, са саркастични, потайни, ревниви и обсебващи. Лесно избухват. Мнозина от тях са и доста мързеливи. Флиртуват с всички, но от вас очакват пълна вярност. Внимавайте да не решат, че сте ги подвели. Ако трябва да посочим една обща черта между всички Скорпиони, то това ще бъде тяхната отмъстителност. В такъв случай по-добре инсценирайте смъртта си и изчезнете от погледа им. 

Стрелец

Нетактичен развейпрах 

Мъжът Стрелец може да бъде идеалният партньор. Зависи за какво ви е нужен. Ако търсите другарче в игрите - мъжът Стрелец е идеалният избор. Ако ви трябва някой, който да ви каже истината и цялата истина за това дали изглеждате дебела, грозна или дали дупето ви е увиснало – той е вашият човек. Но нали не очаквате от приятеля си Стрелец дълбоки чувства, постоянство или здравомислие. Не се надявайте да го заплените трайно - той ще брани свободата си със зъби и нокти. Изразът “Carpe diem” (улови мига) най-точно определя светоусещането на този развейпрах, който живее само в настоящето.  

Козирог

Хойка, но до време 

Скорпионите били отмъстителни! Настъпете Козирог по мазола и внимавайте какво ще стане. Може с години да таи обидата, докато да измисли най-подходящото за провинението ви възмездие. И дори след това няма да забрави какво сте му сторили. Злопаметен е слаба дума. Те са по-упорити от Телците и по-суетни от Везните. Също така са по-мрачни от мъжете Раци. Но не са толкова непоследователни. Когато мразят, те мразят завинаги. Има и светлина в тунела за нещастниците, които са решили да се обвържат с Козирог. Той хойка много, докато не реши, че е намерил подходящата мома за задомяване. 

Водолей 

Гледа накъде да кръшне

Очаквате да ви е верен? Ама пък и вие сте една! Ще го откриете и в „Гепи ме“, и в „Свалки“, и в тиндър. Водолеят понякога е добър, умен, красив и богат, а друг път, както обикновено - претенциозен, самомнителен и егоцентричен. Това "друг път" се отнася за повечето представители на знака. И така, обзавели сте се с Водолей. Съветът ни е - бягайте! Като любовник е пълен егоист и мисли само за личното си удоволствие. За другар и опора не става, защото с едното око гледа накъде да кръшне. Дори намек за ограничаването на свободата му ще го накара да драсне със сто. 

Риби

Емоционален лъжец   

Мъжът Риби не е за всяка. Той е кармично изпитание. Като оставим настрана чувствителността, докачливостта и леко истеричния характер, родените под този Воден знак са най-големите лъжци. Лъжат за всичко – от това какво са закусили, до това какви са родителите им или къде са ходили с приятели. Или не лъжат по принцип, освен за едно – за чувствата си. Подобно поведение обикновено се формира заради душевен дискомфорт в детството. Всяка втора Риба – мъж или жена, е емоционален лъжец. Защото да нараниш дете, родено под този знак е най-лесното нещо. Засегнеш ли ги, стават крайно груби.

Коментари

Задължително поле