Мъж крещи и плаши с пистолет лекари в бургаска болница

Болница Бургасмед

Мъж крещял и заплашвал лекари в бургаската болница "Бургасмед". Той дори недвусмислено им показал газовия си пистолет, след което се уплашил, че ще извикат полиция, изскочил навън и го скрил в храстите. По записи от камерите бил разпознат и арестуван.

Инцидентът в здравното заведение станал посред бял ден. Около 17.00 ч. в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за скандала, съобщиха от полицията. Униформените пристигнали веднага на мястото и констатирали, че минути по-рано пациент се държал агресивно, отправял заплахи и закани към един от лекарите в болницата и повдигайки тениската си, показал демонстративно, че притежава пистолет, после избягал.

Полицаите заловили бързо скандалджията. Това е 58 годишен криминално проявен бургазлия. Пред тях той обяснил, че отправил заканите и заплахи към лекаря в МБАЛ „Бургасмед“, тъй като чакал дълъг период от време да бъде прегледан и да получи медицинска помощ по повод свое нараняване / получени охлузни рани/. 

Констатирано е, че бургазлията укрил газовия пистолет в храсти край подлеза между ж.к. „Славейков“ и ж.к. „Зорница“ на бул. „Стефан Стамболов“, като оръжието е намерено и иззето. 

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони