Нагиев иска да го познават по делата, а не по голото му дупе

Актьорът планира да напише книга за любовните си преживелици

Руснакът крие личния си живот и избягва светските партита

53-годишният руски актьор и шоумен Дмитрий Нагиев не обича да споделя подробности около личния си живот. Той има зад гърба си един брак с телевизионната водеща и журналистка Алис Шер, от която има 31-годишен син Кирил, а бракът им продължи 24 години. Известно е също, че Кирил не е единственото му дете. Според слуховете, Нагиев има две по-малки деца: син Марк и дъщеря Мира. Самият актьор обаче не само не ги показва на публиката, но като цяло предпочита да не говори за тях и за майките им. А с кого се среща в момента не е ясно.

Руснакът е неузнаваем в една от последните си роли.

Сърцето на Нагиев обаче определено не е свободно - той сам призна това в ефира на предаването "Няма да повярваш!" по НТВ. Актьорът каза, че има любима, но не разкри името й. „С жените е сложно, но не съм сам. Ще напиша книга за личния си живот, за да плачат хората. Честно. На моята възраст не трябва да се опитвате разбирате жените и да ги избирате. Радвам се на всички, с които животът ме среща“, заяви той.

Нагиев е заедно с любимата си от дълго време. Той призна това преди няколко месеца в интервю за 7 дни. „Моята любима, която заслужава генералски чин за съвместния живот с мен, знае, че като човек не съм се променил много през годините. Изиграх много образи, но у дома, в семейството, си останах същия, обикновен тип от Гражданката – така нареченият Граждански проспект, където съм израснал. Ценя приятелството. И аз имах късмет: любимата ми жена е най-добрият ми приятел... Напоследък някои мои пародии изпълзяха наяве, където се подчертава моето его, високата самооценка, която имам за себе си. Но в живота ми това изобщо не ми е присъщо. Показването е далеч от първия ред на списъка, без който не мога да съществувам. Любовта е без която аз не мога... Ръката на моята любима в моята ръка, децата, надеждата за работа - това е, без което не мога“, каза Нагиев в интервю.

Той обясни, че му пречи да сподели името на любимата си жена и да се появи с нея пред камерите на светски събития. Актьорът обикновено игнорира светските партита, но понякога прави изключение. „Вярвам, че артистът трябва да бъде познат по делата му, а не по голото му дупе... Да запазиш личния живот в тайна е лесно - само да не го показваш, това е всичко. И дори ако моята любима и аз сме някъде на премиера, ние просто седим в различни краища на залата“, отбелязва Нагиев.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес