Северна Корея е отменила в последния момент уговорена среща с Майк Пенс

Претърсват имота на мъжа, барикадирал се в дома си в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Наградиха победителите в ученическия фотоконкурс “Улови мига на доброто”

Кметът на 85-хилядния район “Централен” в Пловдив Георги Стаменов награди призьорите в ученическия фотоконкурс “Улови мига на доброто”. Той се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и за пета поредна година е част от програмата й за превенция на насилието и агресията сред подрастващите.

Във възрастовата група до седми клас първа награда спечели Михаил Маринчешки от СУ “Никола Й. Вапцаров”, на второ място се класира Виктория Уручева от ОУ “Княз Александър Първи”, а на трето – Александра Атанасова от СУ “Св. Паисий Хилендарски”. Първа награда във възрастова група 8-12 клас грабнаха деветокласничките от Националната търговска гимназия Силвия Каванозова и Мирослава Павлова.

Давид Митев от ПГ по електротехника и електроника се класира втори, а трети е 12-класникът Петър Стайков от ПГ по битова техника. Победителите и техните подгласници получиха подаръчни ваучери на стойност съответно 80, 60 и 40 лв. от магазин за спортни стоки. Комисията раздаде и поощрителни награди – ваучери за 20 лв. на още 11 участници, чийто снимки са позиционирани във фотоизложба в сградата на район “Централен”. Извън класирането райкметът Георги Стаменов връчи поощрителна грамота за участие на 6-годишния Теодор Тилев с пожелание да продължава да улавя миговете на доброто и да сбъдне мечтата си като порасне да стане известен фотограф.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете