Наградиха победителите в ученическия фотоконкурс "Улови мига на доброто"

Кметът на 85-хилядния район "Централен" в Пловдив Георги Стаменов награди призьорите в ученическия фотоконкурс "Улови мига на доброто". Той се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и за пета поредна година е част от програмата й за превенция на насилието и агресията сред подрастващите.

Във възрастовата група до седми клас първа награда спечели Михаил Маринчешки от СУ "Никола Й. Вапцаров", на второ място се класира Виктория Уручева от ОУ "Княз Александър Първи", а на трето - Александра Атанасова от СУ "Св. Паисий Хилендарски". Първа награда във възрастова група 8-12 клас грабнаха деветокласничките от Националната търговска гимназия Силвия Каванозова и Мирослава Павлова.

Давид Митев от ПГ по електротехника и електроника се класира втори, а трети е 12-класникът Петър Стайков от ПГ по битова техника. Победителите и техните подгласници получиха подаръчни ваучери на стойност съответно 80, 60 и 40 лв. от магазин за спортни стоки. Комисията раздаде и поощрителни награди - ваучери за 20 лв. на още 11 участници, чийто снимки са позиционирани във фотоизложба в сградата на район "Централен". Извън класирането райкметът Георги Стаменов връчи поощрителна грамота за участие на 6-годишния Теодор Тилев с пожелание да продължава да улавя миговете на доброто и да сбъдне мечтата си като порасне да стане известен фотограф.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони