Най-добрите сериали, които може да гледате по "Дисни +"

"Дисни" е една от най-големите фирми за филми и сериали в света. От както пуснаха онлайн платформата си "Дисни +" компанията се радва на огромен зрителски интерес, благодарение най-вече на сериалите си от света на "Междузвездни войни" и комиксите на "Марвел". Ето кои са петте най-дори сериала, които може да гледате в платформата: 

Соколът и Зимният войник

"Дисни +" залага много на сериалите, вдъхновени от филмовата поредица "Отмъстителите". "Соколът и Зимният войник" проследява историята на двама от най-обичаните герои от филмите - Сам Уилъсн и Бъки Барнс. Сериалът показва какво се случва с двамата супергерои след "Отмъстителите: Краят" и след като големият злодей във франчайза Танос е разгромен. 

УондаВижън

Един от най-чаканите и гледани сериали през тази година. "УондаВижън" показва животът на Уода Макдимоф, известна още и като Скарлет Уич и любимият й Вижън. Елизабет Олсън и Пол Бетани отново влизат в незабравимите си образи от филмите "Отмъстителите". Сериалът е под формата на ситком и определено си заслужава да бъде гледан. 

Мандалорецът

"Мандалорецът" е сериалът, с който "Дисни +" се наложи на голямата сцена на онлайн платформите. Действието се развива пет години след събитията във филма „Завръщането на джедаите“ и се върти около мандалорски ловец на глави. Сериалът се превърна в тотален хит не само заради сюжета си,но и заради Бебето Йода. 

Междузвездни войни: Войните на клонираните 

Този анимационен сериал е сред запазените марки на "Дисни". Поредицата проследява животът на Анакин Скайуокър между филмите "Клонираните атакуват" и "Отмъщението на ситите". Сериалът показава началото на падението на най-добрия джедай в галактиката и защо той се превръща в Дарт Вейдър.

Мъпетите

Ако "Мъпетите" са ви липсвали "Дисни +" реши проблема, като реши да съживи отново това легендарно шоу. Засега поредицата има само един сезона, но високият рейтинг може да доведе до продължаването му.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали