Най-желаният ерген милиардер - младият граф Хю

Новият богат наследник - 25-годишният Хю Гровнър.

Граф Хю е новият магнит за дамски сърца в Обединеното кралство, а и навсякъде, където има любителки на диамантите, скъпите коли и останалите атрибути на охолството.

25-годишният аристократ наследява 10,8 млрд. долара, след като баща му - херцогът на Уестминстър Джералд Гровнър - почина внезапно след кратко заболяване. Покойният херцог беше филантроп, земевладелец и близък приятел на кралското семейство. На младини се отказва от футболната си кариера, тъй като баща му постановява, че ритането на топка не е подходяща работа за благородник.

Синът му Хю Гровнър ще наследи и грамадното фамилно имение Итън Хол. Хю не е най-голямото дете на шестия херцог на Уестминстър, но макар да има две по-големи сестри, получава цялото наследство и титлата херцог по силата на стар закон, който гласи, че наследник трябва да бъде “първородната мъжка рожба”.

Хю Ричард Луис Гровнър е мениджър в счетоводството на компанията за екотехнологии “Био Бийн”. Той е завършил “Управление на селските райони” в университета в Нюкасъл и в Оксфордският университет. Майка му е кръстница на принц Уилям, а Хю стана най-младият (от общо 7-ина) кръстник на принц Джордж, сина на Уилям и Кейт. За новия най-личен ерген на Великобритания се знае, че е третият най-богат човек във Великобритания и 68-и в света. Той страни от медийното внимание, но въпреки това през януари 2013 г. влезе във всички клюкарски издания с тържеството за 21-вия си рожден ден, който отпразнува с 800 гости. Твърди се, че партито е струвало 5 млн. лири стерлинги. Не е известно младият и симпатичен на вид Хю да има приятелка.

 

Коментари

Задължително поле