Най-скъпата къща в Португалия - "пирамидата на Фараона Роналдо"

Кристиано Роналдо строи най-скъпата къща в Португалия, съобщава международната преса. Нападателят, който играе в Саудитска Арабия, в Ал Насър, би инвестирал 21 милиона евро в четириетажната къща, която ще разполага с гараж с място за 20 коли, но и с два басейна и тенис корт. 

Въпреки че в момента живее в Рияд, Кристиано Роналдо строи мечтаната си къща в Quinta da Marinha, разположен на около 30 километра от Лисабон. Международната преса пише, че планът на къщата е създаден преди три години. Според ексклузивни снимки, направени от списание Semana, новата къща на Кристиано и Джорджина Родригес ще бъде на четири етажа. Имотът ще разполага с общо 2720 кв.м. Къщата, която скоро ще бъде завършена, има големи прозорци, през които се вижда и единият от двата басейна на дома, който ще има и спа център. 

В бъдещия дом Кристиано Роналдо ще разполага и с офис за всички бизнеси, които управлява, зала за кино, сервизна част и два гаража, които ще побират 20 автомобила. Също така новият дом на футболиста е изграден по устойчив начин, като са монтирани соларни панели. 

Що се отнася до строителството на къщата за 21 млн. евро, то е започнало преди три години, което изнервило комшиите заради шума и прахоляка. „Строи се от 3 години. Къщата е толкова голяма, че прилича на болница“, каза съсед на Кристиано Роналдо пред международната преса.

„Работата ще отнеме поне още година. Стига ни. Улицата, на която живея, е затворена от няколко месеца, градината ми е пълна с прах. Всичко заради пирамидата на фараона Роналдо“, каза друг. Снимки на плана на новия дом на Кристиано Роналдо са публикувани в Twitter.

Роналдо и Джорджина Родригес са заедно от 2016 г. и имат две дъщери. Алана Мария, първото дете на двойката, е родено през 2017 г. Второто дете е родено през 2022 г. Двамата преминаха през трагични моменти след смъртта на един от близнаците си, родени през 2022 г. Футболистът има още три деца, създадени с помощта на сурогатни майки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена