Наоми Кембъл: Казаха ми, че ще издържа само 11 години в модния бранш

Топ моделът Наоми Кембъл отпразнува 33-та си година в света на модата, публикувайки пост, с който разкри интересни подробности за кариерата й и всичко, което й предстои.

На почти 49 години, Наоми все още работи активно като модел и поддържа невероятна форма.

"Казваха ми, че ще издържа само 11 години, но ето ме днес, празнувайки 33 години кариера в модния бранш. Благодарна съм на майка си, която повярва в мечтата на едно 3-годишно момиченце. Благодаря и на всички приятели и познати, които бяха до мен в най-трудните ми моменти", написа Наоми към един от първите й професионални снимки.

Към днешна дата, Наоми признава, че почти всеки ден пътува до различни градове и въпреки че близките й често я молят да забави темпото, моделът няма никакво намерение да спре да работи и да се развива.

В интервю пред Harper's Bazaar в началото на годината, Наоми сподели как поддържа перфектна форма на 48 години. Топмоделът става всяка сутрин в 5 сутринта и вместо кофеин, пие по една чаша топла вода с лимон и пробиотици. Наоми признава, че никога не е пила кафе и предпочита чайовете, особено зеления.

Освен това, Наоми е вегетарианка, като това решение е взела спонтанно и не твърди, че ще го спазва до края на живота си. Моделът избягва захарта, пие много вода и поне по 2-3 зелени смутита дневно.

Въпреки привидно строгия режим, Наоми не крие, че от време на време си позволява шоколад и чипс, но като цяло се старае да се грижи за тялото си.

Колкото до тренировките, Наоми е фен на йогата и я практикува всеки ден. Тежестите и силовите тренировки не й допадат, поради което не обича да посещава фитнес залите.

Коментари

Задължително поле