На какви коварства са способни зодиите

Овен

Откровен деспотизъм

Можете да чакате дълго време за коварство от Овните, защото те не са способни на зли и отмъстителни дела. Когато Вселената е раздавала това качество, очевидно Овните са били в края на редицата. Важна подробност е, че на тях често им липсва издръжливост. Затова е най-лесно да се предпазите от злобата на Овен. Дори ако искат да се докажат като коварни хора, те нямат търпението да разработват специален план за действие и да го доведат докрай. С течение на времето желанието да правят зло изчезва. За тях обаче е важно да бъдат чути и да наложат мнението си. Това може да се претвори в откровен деспотизъм. Ако решат да действат директно и открито - набеденият ще бъде нещастен.

Телец

Внезапно отмъщение

Коварството на Телците се изразява в тяхната импулсивност и внезапни, изненадващи действия. Правят всичко възможно да бъдат добри и в повечето случаи успяват. Те са умни и силни. Винаги добронамерени. Затова другите съвсем спокойно се качват на главите им и си правят каквото си искат. И Телецът търпи. Мълчи. Но един ден решава, че му е достатъчно и слага край. Тогава жертвата трябва да се спасява както може. Телецът трупа капка по капка своята агресия, която в един момент се отприщва и унищожава всичко. В такова душевно състояние и докато не се успокоят, могат да навредят с коварно отношение, без оглед на начините, с които ще се реализира и без да се мислят за последствията.

Близнаци

Мръсни трикове

Близнаците от сърце извършват малки коварни дела. Мнозина просто не забелязват мръсните им трикове, но след това усещането за дискомфорт остава за дълго време. Дори да хванете Близнака в измама и подлост, той само ще затвори очи и моментално ще намери оправдание за деянието си. Е, и вие, естествено, ще излезете глупаци. Те са умни и хитри. За тях дребните подли номерца са част от ежедневието и ако ги хванете в подлост, веднага ще отрекат. До сериозни коварства прибягват само при изключителни ситуации. Не може да се отрече, че са успешни манипулатори, но също така са разсъдливи и жизнерадостни, за да позволят дълго да се нагнетява у тях чувство на омраза и желание за мъст.

Рак

Непозволени средства

Раците са известни със своите манипулативни способности. Всъщност рядко може да ги заподозрете в измама, защото обичат безкористно близките си, но за останалите изобщо не им пука. Те дават всичко за любимите си хора. Следователно, ако Ракът е свързал съдбата си с вас, няма да се измъкнете лесно, но ще трябва да играете по тяхната свирка, иначе рискувате да си навлече гнева им. Те са толкова фини и изтънчени натури, че умеят да извършват коварства по най-изпипания начин. Такива хора могат да атакуват първоначално с някои непозволени средства само за да стартират своята "голяма игра", но страхувайки се от възможните последствия, се връщат бързо в правилния път.

Лъв

Прикрити използвачи 

Лъвовете се отличават със справедливата измама. Те нямат желание да унижават никого и страданието на други хора едва ли ще им достави удоволствие. Отмъщението, според тях, като цяло е подло. Те искат само едно – да се издигнат на трона си още по-високо. Следователно правят това: те въвеждат в своето общество обещаващата жертва. Щом жертвата постигне нещо, Лъвът си присвоява всичките й заслуги. Да вземе под кралското си крило умна и хитра личност, да й позволи да си проправи път нагоре по кариерната стълбица и след това да се възползва от всичко, което е постигнала - слава, пари и признание. Е, не без помощта на Лъва, разбира се. Каква е измамата тук? Всичко е честно и законно.

Дева

Опитни кукловоди

Ако някой с гордост може да се нарече гений на измамата - това са Девите. Те може нежно да ви целуват по едната буза и да захапят другата с всичка сила. Майсторски управляват хората, създавайки в мислите си не един, а сто коварни плана. Девите искрено вярват, че всички наоколо трябва да играят по тяхната свирка. Те са способни на подлост, но и класически елиминират всички свидетели на ужасните си дела. Е, като цяло много им харесва, когато всички ги гледат в устата и чакат милост. Като опитни кукловоди в тяхното съзнание има много сценарии, по които всички наоколо трябва да живеят. Девите манипулират другите не за печалба, а за удоволствие. Просто защото така им харесва.

Везни

Благородно и по детски

Везните не са хитри. Изобщо. Те са твърде благородни. Винаги се поставят на мястото на потенциалната жертва и изпитват цялата гама от чувства, цялото негодувание, самосъжаление и цялата болка. И решават, че е твърде жестоко. Но ако все пак се престрашат да извършат нещо подло, го правят напълно по детски: „Не ми вземайте играчките и не ми пикайте в гърнето!“ Това е максимумът. Тях откровено ги мързи да се занимават с отмъщение и коварни дела. Въпреки това са готови на малки неприятни неща. Е, толкова са мънички, че дори не си струва да се говори за тях. Но ако все пак решат да правят малки подхлъзвания по плоскостта на почтеността и честността, няма да ви навредят сериозно.

Скорпион

Хитри манипулации

Нямате си на представа на какви жестоки измами и коварства са способни Скорпионите. Мозъкът им е пропит с ужасни планове за отмъщение. Те са безумно коварни. Това е нормалното им поведение – да отмъщават, да жилят и да плетат интриги на враговете си. По този начин те релаксират и се забавляват, затова намират своеобразно удоволствие в измамата. Имайте предвид, че ако ги погледнете накриво или ги нараните с дума, те няма да ви простят никога. Не се опитвайте да им пресечете пътя, защото стават не само жестоки, но и безмилостни. За тях коварството е начин на живот. Хитри манипулации, обмислени планове, грациозни движения - това не е измама, а просто начин да се отпуснат.

Стрелец

Разчитат на съмишленици

Интересното при Стрелеца, че няма да мълчи за измамата си. Те ще изкрещят на целия свят, че са отмъстили на жертвата си и най-важното ще опишат в целия блясък как са го направили. В повечето случаи, за да постигнат целта си и тя да бъде максимално ефективна, Стрелците имат нужда от много съучастници. Всички са готови да помогнат, подкрепят и дори да татуират името им на гърдите си. Така че няма изход за жертвата. Ако те решат да отмъщават, първо ще настроят приятелите си, ще разработят план за отмъщение, ще обмислят интригите. Когато се оградят с вярна армия от съмишленици, те тръгват на боен път и атакуват без да се замислят какви ще са последствията за горката жертва.

Козирог

Хладнокръвно и методично

Те са толкова заети с работа и кариера, че не им остава време за измами. Въпреки че понякога пакостите се получават от само себе си, сякаш случайно. „Просто така се случи“, ще каже Козирог по-късно. Но в любовта малцина могат да се мерят с тях. Ако си набележат даден човек и решат, че трябва да бъдат с него, бързо ще изготвят бизнес план от 100 точки, който ще им помогне да спечелят набелязаната жертва. Ако започнат една лъжа, ще вложат всички си качества, за да не бъдат уличени в нея и за да се насладят, изпробвайки силата на своя интелект. Ако някой им отнеме нещо ценно за тях, ще се постараят да му причинят болка фино, хладнокръвно и методично, без угризения на съвестта.

Водолей

Жадни за
отмъщение

Водолеите не са толкова коварни, колкото отмъстителни. Ако като дете случайно сте ги хвърлили от шейната, докато се спускате по хълма, ще помнят това дори в пенсионна възраст. Не, разбира се, няма да отмъстят веднага и да правят интриги – защо да си губят времето напразно. Ето, че идва подходящият момент, тогава ще се разплатят с нарушителя. Външно са милосърдни и кротки, но мозъкът им кипи от жажда за измама. Те са способни на такава ужасна подлост, за която дори не сте и мечтали. Бъдете внимателни с тях и пазете тайните си. Чувствителни по природа, те знаят как да изберат правилната ситуация. Когато най-малко очаквате така ще ви „ошамарят“, че ще се чудите от къде ви е дошло.

Риби

Обвиняват другите

Рибите са истински злодеи. Мислите им е невъзможно да се отгатнат, а действията им са нереалистични за прогнозиране. Те се усмихват сладко на всички, потупват ги по рамото и след това устройват такива неземни мръсни номера, че става зловещо. Най-странното е, че прехвърлят отговорността за лошото си поведение върху другите. Стремят се на всяка цена да излязат сухи от водата, но дори тези, които не могат да плуват, могат да цопнат в нея. Жестоко, нали? Рибите са големи интриганти и могат да вбесят всеки или да го убедят, че около него има вражеска армия. Умело изплитат мрежа си от интриги и нещастният обект на техните злодейски планове, след като побягва, скача от скала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп