На 51г. почина първата любов на Дженифър Лопес

Причината за смъртта на Дейвид Крус е сърдечно заболяване

Първата любов на Дженифър Лопес - Дейвид Крус, почина на 51 години през уикенда в болница "Mount Sinai West", намираща се в Манхатън, Ню Йорк. Сайтът "TMZ", пръв съобщил тъжната вест, посочва, че смъртта му е вследствие на сърдечно заболяване, макар да не дава допълнителна информация по случая.

Джей Ло се запознава с Дейвид още в тийнейджърските си години чрез техни общи приятели. По онова време тя е на 15 г., а той на 16 г., но любовта между тях пламва почти мигновено и гори в продължение на едно десетилетие. Всъщност, Крус е до нея през първите години на кариерата ѝ, когато тя все още е прохождащ артист и името ѝ не е така популярно. На някои от ранните си изяви латино дивата пристъпва по червения килим под ръка именно с училищната си половинка, докато през 1994 г. не решава, че е дошъл моментът да се разделят.

Звездата от "Да свалиш Уолстрийт" винаги е определяла Дейвид като страхотен човек и приятел, който познава добре нейната същност. През всичките годни след края на романса им, от уважение към Лопес и обичта, която са споделяли, той нито веднъж не разкрива подробности от общото им минало пред медиите.

Години след като певицата и актриса добива световна популярност двамата се срещат съвсем случайно в квартала, в който тя е израснала. Дженифър отива да види своята баба, когато неочаквано се сблъсква с бившия си партньор на улицата. Това води до дълъг разговор, наваксвайки времето, в което не са се виждали.

Докато Лопес, която в момента е сгодена за Алекс Родригес, се отдава на кариера си и отглеждането на семейство по време на брака си с Марк Антъни, Дейвид среща жената на живота си в лицето на Иса.

"Дейвид беше добър, отворен и любящ човек. Той също така бе и всеотдаен баща, отгледал доведения си син, който днес е морски пехотинец, като свой. Беше фен на отборите "Yankees" и "Knicks" и обичаше да идва с мен на театър. Любимото ми време с него бяха семейните вечери, защото носеха щастие не само на мен, но и на децата. Той винаги се стараеше онова, което изрича към мен, да завършва с думите "Обичам те", разкри пред сайта Иса, споделила последните 18 години от живота му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят