Невиждани снимки от сватбата на Радина и сина на Майкъл Джордан

В края на май месец, българката Радина Анева и синът на Майкъл Джордан - Джефри, вдигнаха пищна сватба на неизвестна екзотична дестинация. Тогава булката сподели 2-3 снимки от Големия ден, а преди броени часове изненада последователите си в Instagram с още няколко невиждани кадри.

В първата поредица снимки, Радина разкрива от близо как е изглеждала  "моминската й сутрин" - денят започва с релаксиращи масажи за нея и шаферките й, допълнени с коктейли мимоза и вкусни хапки.

Снахата на Майкъл Джордан показа и булчинската си рокля, изработена от актуалните тази година два пласта - тюл и дантела. Дългият шлейф и моделът тип русалка, идеално подчертаваха фигурата на настоящата г-жа Джордан.

Радина не пропусна да публикува и още две снимки - на едната е само тя, държаща букета си в ръце, очаквайки церемонията, а на другата двамата с Джефри разрязват сватбената торта.

Чаровната брюнетка благодари на двете си сватбени фотографки за уловените щастливи мигове, както и на най-близките си приятелки, с които ги е споделила.

Радина и Джефри са заедно от 2017-та, като същата година се и сгодиха, но сватбата им се състоя тази пролет.

Коментари

Задължително поле