Недим от „Безмилостен град“ проговаря

Утвърдени и млади актьори участват в новата поредица.

 

Разплитат се и заплитат нови интриги

 

Джемре разбира кой е виновен да е инвалид

Джерен е подло изиграна от Шениз

Несъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен град”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20,00 часа по bTV, вече завладява българските зрители. И докато някои от интригите в поредицата бавно започват да се разплитат, заплитат се нови.

Една от двете щерките на Сехер - Джерен, в амбицията си да се спаси от бедния живот, успява да се вмъкне в леглото на богаташкото синче Дженк, а надеждата, че е забременяла от него, є дава увереността, че бракът с него є е в кърпа вързан... Но явно пренебрегва факта, че истинската вещица в тази мръсна история е неговата майка Шениз. Представяйки се за грижовна леля, тя всъщност цял живот тайно е причинява физически и психически тормоз върху племенника на съпруга си - Недим, станал инвалид в детството си, а както става ясно в хода на повествованието, това се случва по вина на нейния син Дженк. За това обаче ще подразбере и Джемре, която поема грижите над Недим след идването им в имението на Ага Карачай.

Джемре всеотдайно бди над инвалида - оттук нататък тя ще му дава лекарствата, които преди това подлата му леля я подменяла. Под грижите на Джемре, прикованият на инвалиден стол Недим трудно, но постепенно ще проговаря. Поне ще успее да подскаже на чичо си, че жена му Шениз на своя глава е изгонила от имението семейството на Сехер, за да продължи да трови Недим със собствените си ръце. Още повече тя е намерила повод и в това, че сина на вдовицата - Дживан по подъл начин е забъркан в наркоафера, а в цялата интрига е замесено и името на самия Ага Караджа...

В крайна сметка Сехер, свекърва є и децата є се връщат в имението, но подлата Шениз ще продължава да ги оплита в мрежите си.

С подлост и манипулации в капан ще бъде вкарана и амбициозната Джерен, която в хода на сюжетното развитие на сериала “Безмилостен град”, в деня на мечтаната от нея сватба с Дженк, до нея, в инвалидния си стол, ще застане... Недим.

Коментари

Задължително поле