Неслихан Атагюл робува на красотата си

Актрисата изгря на корицата на "Cosmopolitan"

Турската филмова звезда Неслихан Атагюл Доулу изгря на корицата на декемврийския брой на списание "Cosmopolitan", придружена с впечатляваща фотосесия. Актрисата даде и интервю за списанието, кратка част, от което ви предлагаме.

30-2- От известно време не сте се появили на телевизионните екрани. Какво правите?

- Отдала съм се на себе си, природата, четенето, гледането на филми, спорта, медитацията и на размисли.

- С какво бяхте ангажирана в последно време?

- Най-голямото ми вълнение бе свързано с вечерта на 45-ата церемония по награждаването на "Златна пеперуда". Като посланик на марката Pantene, която бе домакин на вечерта, аз и екипът се готвихме за това събитие, на което най-добрите актьори и филмови продукции получат награда. Лично аз, връчих статуетки на изгряващи звезди.

- Можете ли да ни разкажете за подготовката ви за тази вечер?

-Тази година, темата на наградата "Pantene Golden Butterfly" бе "Преобразяване", а преобразяването е понятие, което е в центъра на моя живот - както духовно, така и физически, се опитвам да се преобразявам всеки ден. Подготовката на моя костюм, прическата и грима бяха много важни за мен, за да се присъединя към тази специална вечер и представя в най-добрата си светлина. За мен беше много важно косата ми да изглежда красива и блестяща.

- Заедно със съпруга си - актьора Кадир Доулу - обичате природата и много пътувате с караваната си. Къде се чувствате най-добре - на път или у дома?

- Когато съм на път, научавам много неща. Всеки миг е запомнящ и специален.

- Какви са най-тревожните глобални въпроси, които ви вълнуват?

- Отчаянието, страха и невежеството на хората. Тревожи ме и унищожаването на природата.

- Какви бяха мечтите ви, когато за първи път нагазихте във филмовия сектор? Смятате ли, че сте постигнали това, което искате?

- Когато за първи път влязох в този сектор, почувствах, че съм в епицентъра на моята мечта, беше безкрайно вълнуващо за мен. От време на време това беше трудно и досадно - падах, но успях да се изправя. Във всеки нов образ, във всеки сценарий се опитвах да намеря малко от себе си, затова мисля, че успях и сега се появяват нови хоризонти пред мен. Чувствам, че съм осъществила една от най-красивите страни на мечтите си и продължавам по този път.

 

5 златни правила на Несихан Атагюл за хубост

1. Пийте много вода! Водата е източник на живот - за тялото и ума. Лично аз се опитвам да пия два литра вода всеки ден, за да запазя енергията си за цял ден. Добавям различни вкусове към нея - например лист от мента, лимон или канела, за да я направя по-приятна за пиене и да помогне на тялото ми да се изчисти от токсините.

2. Хранете се балансирано! Аз наистина се интересувам от храненето си. Опитвам се да добавя някои продукти към моята програма за хранене, които са част от концепцията "Superfood".

3. Дръжте буден ума си! Опитвам се да се интересувам от всичко - чета много книги, слушам музика и гледам филми.

4. Лична хигиена, грижа за косата и кожата! Ползвам само качествена козметика - шампоани и маски за коса с подхранващи вещества, които я правят по-буйна и здрава.

5. Спортувайте! За мен движението сред природата е най-чудесният начин да се отпусна и укрепя тялото си. Тай-Чи е най-здравословната гимнастика, базирана на упражнения, насочени към поддържане на физическото здраве.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица