Нецензурирана снимка на Гала без горнище

Не друг, а лично мъжът на Гала ни показа стегнатия бюст на 52-годишнината телевизионна водеща. Той засне и пусна в социалните мрежи клип как любимата му разпуска на плажа на Малдивите, разхвърлила се по монокини. В края на видеото Гала свенливо се прикрива зад листата на палма.

Малко по-късно обаче кадрите, на които се виждат гърдите й, бяха изрязани, което подсказва, че или се е притеснила, или изобщо не е очаквала Стефан да я изтипоса в този вид в социалните мрежи. От клипчето остана само седналата на плажа Гала, махаща по прелитащ самолет.

Всъщност водещата на "На кафе" не за първи път показва бюст. В края на 2007 г. блондинката се снима гола до кръста за мъжкото списание "Playboy". На очи се набива фактът, че гърдите, които Гала показа преди дни от плажа на Малдивите, изглеждат по-големи в сравнение с онези, които демонстрира на еротичните кадри за списанието.

На малдивските снимки на Гала се вижда и стегнатото й дупе, но и то вече е показвано пред широка публика. Феновете на предаването „На кафе” имаха възможност да го видят през зимата миналата година. Тогава Гала сподели клипче, пак заснето от мъжа й Стефан, в което изскача от сауната на двора, съблича халата си и ляга по корем в снега. „Ще го направя, защото е страхотно каляване!”, заявява Гала, обърнала гол гръб на оператора Стефан. „Леко ти се видя, мисля, че дупето!”, признава той, но водещата неглижира информацията.

Коментари

Задължително поле