Не си изтърквайте линията на живота с миене и порно!

Pornhub пуска всичко безплатно до 23 април.

Всички смешки тук са крадени от фейсбук, обадете се, ако ги знаете по друг начин

Ура! Pornhub пуска безплатно цялото съдържание до 23 април

Прекалено честото миене на ръцете и използване на спиртни дезинфектанти може да има обратен ефект и всъщност да улесни заразяването с вируси и бактерии. Това обяви след обстойни консултации с лекари говорителката на японската козметична фирма Као Корпорейшън.

Прекомерното търкане и дезинфекция всъщност нарушават на микроскопично ниво целостта на кожата, чиято функция е да ни предпазва от болестотворни организми, уточни тя.

Иво Сиромахов бе сред първите инфлуенсъри, които предупредиха за опасността от извънредното миене своето фейсбук паство:

“Приятели, спрете с тия спекулации! Досега не е имало изрично указание на лекарите, че освен ръцете трябва да мием и други части на тялото. Нека да бъдем отговорни и да не действаме на своя глава, а да слушаме специалистите. Ама един искал да си мие и краката, друг искал да си мие и незнамкакво си... Ще дойде времето и за това...”

Междувременно най-големият световен разпространител на порнофилми Pornhub обяви безплатен достъп до цялото си съдържание, включително и платената досега платформа Premium. Порно-гратисът продължава до 23 април и чрез него Pornhub допринася хората да стоят по домовете си, за да се “сплеска кривата на графиката със заболелите” (Stay home, help flatten the curve!).

Обобщаващ финален съвет: Не прекалявайте нито с миенето на ръцете, нито с гледането на порно, за да не си изтриете линията на живота от дланта!

 

Горещи ритми

Псевдочалга възпя вируса

Хитът на Иво Димчев “Корона къш къш” набира скорост в нета

Иво Димчев - скандалният певец, чиито изпълнения се възприемат от критиците като арт пърформънси, записа и издаде авторска песен, посветена на коронавируса. Озаглавена “Корона къш къш”, тя стремително набира скорост във фейсбук и в Youtube. Текстът й е нецензурен, ритъмът имитира чалга, и като цяло парчето е доста нецензурно в стила на авангардния изпълнител.

Corona Cush Cush

Текст и музика Иво Димчев

Корона къш, къш, къш,

корона, корона къш, къш, къш.

И на кора ми да се качиш, върти, кихай, не ме плашиш.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Коронe, коронe, коронe, коронe.

Се некога ке умреме, но не искам да ти дреме.

Са ке се напиеме, с водка ке се миеме,

Сипи тая текила, на вируса у гъза.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Корона, корона, корона, корона.

Корона къш, къш, къш,

корона къш,

корона, корона къш, къш, къш.

БЕГАЙ БЕГАЙ БЕГАЙ!

Лалалалалалалалалала...

Коментари

Задължително поле