Николай Нанков: Заводът за електромобили в Ловеч - поредната партенка на ПП

"Освен завършването на важната инфраструктура - и „Хемус“, и пътища, и ВиК, днес поех важен ангажимент към избирателите от област Ловеч - да бъде привлечен голям инвеститор, който да осигури работни места с високи доходи за местните. Стотици симпатизанти от всички общини в областта се стекоха на срещата ни днес с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Горд съм и съм благодарен, че животът ме срещна с всички наши съмишленици от целия регион, които препълниха залата. Горд съм и съм благодарен, че познавам лично всеки един от тях и че сме заедно. Отношенията ни се крепят на нещо безценно - доверието."

Това написа Николай Нанков в своя фейсбук профил.

Убеден съм, че на 2 април с вота си гражданите ще покажат негативното си отношение към мошениците от ПП, които засилиха страната по пътя на безвремието и упадъка, допълва той.

"Хората в региона виждат, че така очакваната от тях автомагистрала „Хемус“ си стои, както я оставихме ние преди 2 години. От тогава са направени едва 55 метра. ПП обещават да я довършват - мислят, че хората не помнят, че те я спряха. Щели да въвеждат германски норми за проектиране - ама ние ги въведохме 2018 година с мой подпис.

Щели да увеличават гаранционните срокове в строителството - ама ние ги въведохме 2019 г. Шарлатани! И партенката на ПП със завода за електромобили в Ловеч не е забравена - така си стои празно поле. Вместо завод, построиха фотоволтаици. Поредната шарлатания на тия презокеански измамници. И историята с язовира на Пазар дере не е забравена - източиха го за два дни, за да може Кирил Петков да ходи да се снима и да лъже безобразно", пише Нанков и допълва:

"Длъжни сме след тези избори да направим кабинет - за доброто на България и гражданите. Категоричен съм, че до месец след съставянето на стабилно управление и избора на нормален регионален министър, ще рестартираме градежа на „Хемус“, при спазване на всички нормативни изисквания. Защото ПП се бият в гърдите, че има как. Ама не знаят как. Е, ние знаем. "

Гласувайте на 2 април с номер в бюлетината! 
За да бъде България стабилна отново!

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика