Никол Кидман и Том Круз на път да заровят томахавките

Никол Кидман и Том Круз имат 11-годишен брак преди развода през 2001-ва.

Двамата се срещат след 19 години ледено мълчание

Никол Кидман и Том Круз се развеждат през 2001-ва след 11 години брак и оттогава никога повече не са общували, нито са говорили един за друг. Сега нещата може да се променят и двамата да се срещнат, пишат задокеански медии под заглавия от рода на “Том и Никол отново заедно”.

Кидман, която напоследък гледахме в криминалния минисериал “Отмяната” по HBO заедно с Хю Грант, отдавна върви по свой собствен професионален и житейски път. Тя е щастливо омъжена за кънтри-музиканта Кийт Ърбан и отглежда двете им дъщери - на 12 и 9 години. Прави опити за контакти с другите си две, вече големи деца, които осиновяват с Том Круз, но те са под влиянието на сциентоложката църква подобно на баща си и не контактуват с родителите си.

Разбира се, не става дума за романтичен втори опит на някогашни влюбени, а просто за бизнес. Неотдавна стана ясно, че се водят преговори за заснемане римейк на изпълнения с паранормални явления трилър “Другите” от 2001 г., В него Кидман изпълнява главната роля на млада майка, отглеждаща две деца с необичайна алергия към светлина.

Този път звездата ще бъде в качеството на продуцент. Тя иска да привлече като съпродуцент Том Круз, но не е ясно дали той ще се съгласи. Известно е, че Круз продуцира само филми, в които изпълнява главната роля, а в случая изобщо не става дума за това.

Каквото и решение да вземат, поне е направена първата крачка към затопляне на отношенията между двамата бивши съпрузи след близо 20 години ледено мълчание.

Коментари

Задължително поле