Нина Добрев празнува 31-вия си рожден ден за втори път, не брои миналата година (ВИДЕО)

Нина Добрев отпразнува 31-вия си рожден ден втори път, защото 2020 година не ѝ хареса и не смята да я вписва в историята.

Този път обаче празненството е доста по-различно от миналото, тъй като до актрисата с български корени е приятелят ѝ Шон Уайт, с когото се среща вече почти година.

Звездата от „Дневниците на вампира“ сподели видео, в което е събрала моменти от детските си рождени дни.

„Благодаря за пожеланията. По-стара? Да. По-мъдра? Със сигурност. Все още с детска душа? 100%. Вълнувам се да навърша 31 (отново) днес! (защото смятам, че всички можем да се съгласим, че 2020 не се брои. Затова повтарям рождения си ден). Дано 2021 година се стегне, защото ще празнувам 31-вия си рожден ден отново и следващата година“, пише Добрев под клипчето.

Нина Добрев отбеляза 31-вия си рожден ден за втора поредна година11 януари 2021 14 40Сподели във FacebookАктрисата заяви, че 2020 година не се броиСнимка: БГНЕС
Нина Добрев отпразнува 31-вия си рожден ден втори път, защото 2020 година не ѝ хареса и не смята да я вписва в историята. Този път обаче празненството е доста по-различно от миналото, тъй като до актрисата е приятелят ѝ Шон Уайт, с когото се среща вече почти година.

34-годишният Уайт, който е олимпийски шампион по сноуборд, изрази любовта си в социалните мрежи, като публикува видео и снимки на приятелката си.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Коментари

Задължително поле