Нинова към ГЕРБ: Европарите изтекоха в магистрали, а не в производство

„БСП лява България“ ще гласува за оставката на правителството. Загубихте категорично изборите, а ние спечелихме категорично тези избори, не сами, разбира се, а заедно с народа си. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Нашата партия прояви мъдрост да издигне надпартиен кандидат“, посочи Корнелия Нинова и заяви, че БСП се гордее с тези победа, но тя не е повод за самодоволство. „Вие не направихте нищо, за да има икономика. Европарите изтекоха в магистрали, а не в производство“, подчерта лидерът на БСП.

„С високомерие и задоволство се отнасяхте и към народа си като не го чувахте какви въпроси ви задава“, обясни Корнелия Нинова. „Поставяме си като задача да дадем алтернатива на народа си. Неговото мъдро решение да избере този държавен глава изисква мъдро отношение от страна на политиците“, посочи лидерът на БСП.

Според нея има две основни задачи - оставката на правителството и предсрочните парламентарни избори. „В този парламент сме опозиция и ще останем такива докрай“, заяви тя. По думите й БСП няма да подкрепи приемането на бюджета и да става съучастник на ГЕРБ в това.

Коментари

Задължително поле