Нинова: Невъзможно е да управляваме с ГЕРБ

БСП най-близка по платформа с Патриотичния фронт

Не е възможна голяма коалиция между БСП и ГЕРБ, взаимно отрицание сме и в политиките, и идеологически, и като стил на управление, обвързваме ги с ДОСТ. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за агенция Франс прес. Лидерът на БСП припомни, че партията ще решава за възможни коалиции с „Обединените патриоти – НФСБ, ВМРО и Атака“ и „Воля“ според резултатите от изборите едва след референдум до всички членове. „Най-близки като платформи, ако трябва да говорим за политики, сме с Патриотичния фронт“, допълни лидерът на БСП. Нинова каза, че не смята, че ДПС е възможен партньор: „Но пак казвам – не искам да го предрешавам, ще питаме членовете на партията.“ Нинова отговори и дали се усеща напрежение във връзка с намесата на Турция и действията на партия ДОСТ в страната: „В някои райони има. Хората са притеснени, подложени са на натиск. Не във всички смесени райони, но в някои да. Най-напрегнато ми се видя в Кърджали.“ Запитана дали очаква засилване на нестабилността на Балканите и намеса на други страни, една от които е Турция, евентуално Русия в този район, лидерът на БСП каза: „Не очаквам намеса от страна на Русия. Иска ни се да се засили интеграцията между държавите в Европейския съюз. Обратно на това, което започва да се случва.“

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Всеки български гражданин ще управлява с БСП. Бойко пак гласи протести. Но НИНОВА не е Орешарски. Пък го няма и СОРОС да ви плаща да къртите жълтите павета. Добре, че беше СИДЕРОВ да не направите майдан в София. Фашисти сте всички, които говорите за връщането на ТИКВАТА. Но вие сте богати, ограбихте държвата и пак оставихте горещия картоф да го вади БСП. Видях Михайлов как се пенеше пред телевизията. Иска турско робство КИРЯКСТЕФЧОВ. Всички, които гласуват за ГЕРБ са за ново РОБСТВО.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.