Нова кола с покрити разходи

В условията на извънредно положение купувачите на нови автомобили Alfa Romeo и Jeep могат да се възползват от специалната програма First Year Together, в която новият представител на двете марки „Витоша Ауто“ реално ще е покрил разходите за лизингови вноски, автокаско и гражданска отговорност за срок от 1 година.

Тази програма, в която не се отлагат, а вече са заплатени потенциални разходи, е насочена към хора, желаещи да се сдобият с нова кола сега и да се възползват от възможността да започнат да плащат за нея, след като се върнат към нормалния си начин на живот. Клиентите могат да върнат употребяван автомобил независимо от неговите марка и пробег и това да бъде първоначалното плащане за новата покупка.

Иновативната лизингова програма First Year Together е приносът на автомобилната компания в сегашната трудна ситуация и важи за времето на извънредното положение. По подобие на други държави, тя е създадена с надежда за бързо възстановяване на нормалната икономическа обстановка. Предложението е насочено към клиенти, които са обмисляли смяна на автомобила си с нов, и за онези, които търсят спокойствието да управляват нов с 5-годишна гаранция.

Коментари

Задължително поле