Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Може в почивния ден да се окажете разочаровани заради вашите морални, но и особени политически убеждения. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията и с изказванията си. Ще впечатлите вашите делови партньори. Служебните ви запознанства са добра основа за стабилизиране на материалното ви положение. Несемейните жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен! Избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект. Заредени със сили, успешно завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. Осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Внимавайте със запознанствата. Тези от вас, които още не са създали семейство вечерта може да срещнат нови хора, след които да е и мечтания партньор. Не се отдавайте на сексуални изживявания, ако не сте опознали добре партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че деня е почивен, подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си особено ако се опитват да ви обиждат във връзка с вашия професионализъм и интелект. Влошаването на отношенията с колегите ви е заради вашите отлични приходи, които са ги подразнили. Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Ако сте влюбени, но не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и до незабравими сексуални мигове.

РАК

Сутринта в почивния ден проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и стартът на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки, че малко сте загубили увереността във възможностите си. Ще се сбъднат надеждите ви и ще осъществите вашите служебни планове. Предстои ви промяна заради възможност да си осигурите още приходи. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимия си заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Ще получите заем, ако се освободите от обзелият ви песимизъм и проведете разговорите в почивния ден. Начинанията ви носят новина за успех и финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. Разчитайте на интуицията си. На работното си място, можете да помислите за новите си идеи и да направите малка крачка към тяхната реализация. Не са изключени трудности в личните отношения, свързани с нежеланието на партньора ви да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс, за да не изнервите допълнително отношенията си.

ДЕВА

Успехът в почивния ден е с архитектите, строителните предприемачи, търговците, но и с всички, които са разумни и практични при уговаряне на инвестиции. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Несемейните да очакват запознанство, което може да се окаже партньорство за цял живот. Отношенията с близките ви са хармонични. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ВЕЗНИ

Проведете планираните срещи в почивния ден и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания. Имате нужна от подкрепата на вашите колеги и ще я получите. Ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си за деня, а иначе подкрепата ви е гарантирана. След работа се приберете при любимия си, който ви очаква, подготвил романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро и да се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес, въпреки че денят е почивен, ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашият успех ще ги зарадва. Възможни са разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. След работа останете сред близките си или с любимия в уютна обстановка. Избягвайте ресторантите и шумните компании. Сексът ще ви зареди с нови сили, но не позволявайте на емоцията да доведе до агресия в леглото, която може да нарани чувствата на вашия партньор.

СТРЕЛЕЦ

Всички планове за почивния ден намират подкрепа, ако си наложите търпение и ги поднесете разбираемо. Приходите, които ще поучите преди края на работното време са отлични и ще ви позволят да намалите темпото на работа. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Разчитайте на стабилните отношения с близките си, които ще са ви от полза, особено ако имате служебни или проблеми с роднини. Пригответе си вкусна вечеря и се отдайте на романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви доставят незабравими мигове на наслада.

КОЗИРОГ

Въпреки че в почивния ден всички ви товарят с проблемите си имате възможност да осъществите мечтите си. Не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към успешен професионален път. Разговорите и деловите ви срещите ще бъдат успешни. Късметът е с вас, но все пак е добре да разчитате на знанията и професионализма си. Обърнете внимание на хората от семейното си и приятелското си обкръжението си. Намерете повод да изразите чувствата си. Бъдете с тези, които ви обичат, въпреки че ви липсва желание за секс и романтични преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Следвайте вашата цел за този почивен ден упорито, без притеснения от трудностите по пътя си. До края на деня ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. От вас зависи да не пропуснете решаващия момент в живота ви, позволяващ промени и скок към нов професионален връх. Пазете се от странично влияние. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Възползвайте се от чарът си. Подгответе романтична вечеря и след това се отдайте на приятни сексуални изживявания.

РИБИ

Денят е почивен, но ако работите и имате планове, без да се съобразявате с мнението на вашите колеги, поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа може да се окажат нереални. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно. Обърнете внимание на любимите хора, които сте изолирали заради деловите си задължения. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитват желание за сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп