Ердоган пристигна в Белия дом

Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Правителството отпусна 24 млн. лв. за борба с бедствията

Михайлов титуляр срещу Парагвай

Нови 93 кг пластмасови капачки за благородна кауза предаде райкметство „Северен“ в Пловдив

Нови 93 кг пластмасови капачки, събрани благотворително в администрацията на район „Северен“ в Пловдив, предаде кметът инж. Ральо Ралев. Вече повече от година Ралев и екипът му участват в благородна инициатива на фондация „Идея в действие“ за събиране на пластмасови капачки. Целта на кампанията е след рециклиране на пластмасовите капачки приходите да бъдат използвани за различни благотворителни каузи, насочени предимно към деца в неравностойно положение. Пластмасови капачки могат да се предават денонощно на дежурния служител в сградата на районно кметство „Северен“ на бул. „Цар Борис Трети Обединител“ 22А.

„Забелязвам, че тази инициатива има голям положителен отзвук, тъй като все повече и повече хора взимат участие в нея. Освен че е благотворителна, тя може да се нарече още и зелена, тъй като зад нея стои идеята за опазване на околната среда и възпитание на подрастващите в разделно събиране на отпадъци“, коментира райкметът инж.Ралев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.