Нов документален филм за Меган Маркъл разкрива причината за развода й с Тревър Енгелсън (ВИДЕО)

Преди броени дни излезе най-новият документален филм, посветен на живота на Меган Маркъл - "Meghan Markle: Movies, Marriage And Motherhood", от който стана ясно каква е причината за развода й с продуцента Трвър Енгелсън. До момента, в медиите се тиражираше версията, че по между им са възникнали непреодолими различия.

Меган и Тревър са заедно впродължение на 7 години, две от които са женени. Малко след като сключват брак, Меган получава ролята на Рейчъл Зейн в успешния сериал "Костюмари", който обаче се снима в Торонто, докато новият й съпруг живее и работи в Лос Анджелис.

"Връзката не просъществува. Разстоянието ги раздели", коментира кралския кореспондент Ашли Пиърсън.

Близо 2 години след раздялата им, Меган се отправя на почивка в Лондон, където в последствие среща принц Хари и приказката им започва.

Интересно, в началото връзката на Меган и Хари също е от разстояние, както заради снимките на "Костюмари" в Канада и отговорностите на Хари към кралския двор, така и заради желанието на двамата да стоят далече от светлините на прожектора, докато не се уверят, че отношенията им са сериозни.

Само за една година, връзката им процъфтява и през 2017-та, принц Хари предлага брак на Меган, година по-късно се женят и тази пролет, двамата стават родители.

Херцогинята на Съсекс роди своя първи наследник - бебето Арчи - на 6-ти май, и скоро след това бившият й съпруг се ожени повторно за диетоложката Трейси Кърланд.

Целият филм, посветен на пътя на Меган от раждането й до раждането на сина й, може да видите тук:

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица