Нора Недкова заби богат турчин

От няколко месеца плеймейтката Нора Недкова има богат любовник от турски произход, пише hotnews.bg. Тя не крие, че напоследък прекарва доста време в южната ни съседка, за да се среща с новия си благодетел, който е женен за друга, но това не му пречело редовно да мачка чаршафите с еротичния модел.

Неотдавна Норчето отново беше в Истанбул, а после и в Анталия, след което отскочи до Монте Карло, като почивката й отново била финансирана от богаташа. Плеймейтката отседнала в петзвезден хотел, но без турския баровец, който бил прекалено зает, за да пътува с нея. Блондинката се похвалила пред свои близки, че в Монте Карло изхарчила над 15 бона за дизайнерски облекла и луксозни ресторанти. Говори се, че турчинът нямал никакво намерение да се развежда и да официализира връзката си с Недкова, но тя не искала да го притиска. Задоволявала се с факта, че той пръска достатъчно пари по нея, така че семейното му положение хич не я притеснявало.

Преди да се хвърли в обятията на настоящия си интимен партньор, името на Нора бе замесено във връзки с бизнесмена Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки, и шоумена Слави Трифонов.

Коментари

Задължително поле