Няма край миризливата война между Джони Деп и Амбър Хърд

Карибският пират и бившата му жена продължават войната.

Съдът реши: Карибският пират пие и бие

Повече от три години срамните тайни на бившето семейство продължават да пълнят таблоидите

Актьорът бе отстранен от хитов сериал, но получи 10 милиона долара хонорар 

Една от най-скандалните двойки на Холивуд - Джони Деп и Амбър Хърд - продължава да пълни таблоидите със срамни подробности от съвместния си живот повече от три години.
Те се женят през 2015 г., след година се разделят със скандал, след като Хърд обвинява мъжа си в домашно насилие. През януари 2017 г. официално се развеждат.

Сагата обаче не приключва дотук 

През юли тази година двамата отново се срещнаха в съда, за да се унищожат взаимно със заведени дела за клевета и от двете страни. Бившите съпрузи, естествено, дойдоха в съда поотделно, с маски на лицата. Хърд бе придружена от сестра си Уитни, адвокат Дженифър Робинсън и настоящата си любовница Бианка Бути. В подкрепа на Деп се изправиха бившите му съпруги Уинона Райдър и Ванеса Паради, които отрекоха някога да ги е бил.

Заседанията продължиха до есента и, както е известно, Карибският пират изгуби делото за клевета, което водеше едновременно срещу бившата си жена и изданието The Sun, нарекло го през 2018 г. „бияч на съпруги”. С решението си съдът фактически призна, че Деп е домашен насилник, което той смята да продължи да оспорва.
След приключването на делото актьорът бе отстранен от компанията „Уорнър брадърс” от снимките на хитовата поредица „Фантастични животни 3” и така стана поредният, чиято кариера се сгромолясва заради личния му живот.

Независимо че е бил само един ден на снимки и е заснел една-единствена сцена, Деп получава 10 милиона долара - толкова е хонорарът му за един снимачен ден, записан в неговия договор. Този златен ден за актьора е 20 септември. На 6 ноември става ясно, че Деп е отстранен от ролята на вълшебника Гринделвалд, а премиерата на филма е отложена за 2022 г. заради пандемията.

Приключването на делото за клевета бе подходящ момент за медиите да припомнят доста подробности от живота на бившото семейство, излезли наяве през юли.

Амбър показа в съда снимки след побой, съчетан със скубане на коса. Те са публикувани в „Дейли мейл”. „Ищецът хванал мис Хърд за косата, ударил я по лицето и закрещял: „Ще те убия! Ще те убия, чуваш ли ме?” Боят продължил на леглото. Ищецът притиснал гърба на мис Хърд с коляно... неведнъж я удрял по главата, крещейки „Ненавиждам те” отново и отново. Леглото се счупило, не издържайки на натиска. Ищецът ударил мис Хърд с юмрук, тикнал лицето є в матрака и отскубнал кичур коса”, заявява в съда адвокатката на The Sun Саша Вас.

От своя страна Деп настоява, че по време на схватката се е защитавал и се е опитвал да укроти Амбър, която била изпаднала в ярост и непрекъснато го биела. 57-годишният актьор казал в съда, че решил да се разведе с Амбър Хърд, защото го е оскърбявала по време на целия им брак и унижавала човешкото му достойнство. Като доказателство за последното привел епизод от интимния им живот, който шокирал съдебните заседатели.

Веднъж Хърд сложила в общото им легло... човешки фекалии. Според нея това била безобидна шега, а според него - отмъщение, нейно или на някой от приятелите є, за това, че закъснял два часа за партито в чест на 30-годишнината є през 2016 г. Тогава се разразил скандал и Деп напуснал техния пентхаус в Лос Анджелис. А Хърд омазала леглото с изпражнения за отмъщение.

По време на заседанията адвокатът на Джони Деп твърди, че Амбър му е изневерила поне два пъти по време на брака - с Илон Мъск и Джеймс Франко. А съсед, призован за свидетел, казва, че веднъж Амбър Хърд устроила групов секс с Илон Мъск и Кара Делевин. Този съсед е бившият мъж на най-добрата приятелка на Хърд - Джош Дрю. Случката е била през 2015 г., а актьорът и Амбър се разделили година по-късно.

Присъствието на любовната тройка потвърдила и една от камериерките в пентхауса. Тя ги видяла да натискат копчето на асансьора, а след като той не дошъл, да се качват по стълбите.

 

Коментари

Задължително поле