Няма снимки на сина на Меган и Хари

Така изглежда синът на Меган и Хари на 6 май т. г.

Арчи навърши две години, чака сестричка

За разлика от родителите си Меган и Хари, които не слизат от светските страници, синът им Арчи почти не присъства в публичното пространство. Той се появи на бял свят на 6 май 2019 г. и първата му официална снимка се появи 3 дни по-късно. За сравнение, Кейт показа първородния си син само няколко часа след раждането.

Арчи на визита при архиепископ Дезмънд Туту в Южна Африка.

Следващите фотоси на Арчи са от кръщенето му, когато позира с част от кралското семейство и майката на Меган. Месец по-късно детето е щракнато от папараци в парка. Запечатана е и първата му задгранична визита заедно с родителите - в Южна Африка, на среща с архиепископ Дезмънд Туту, известен борец срещу апартейда. Арчи присъства и на коледната картичка на херцозите на Съсекс в края на 2019 г. Тогава семейството е вече в Канада.

След това детето “изчезва” за половин година, за да се появи в Калифорния след оттеглянето на родителите му от кралските задължения. Едва на 11 март 2021 г. момченцето е снимано с любителска камера, крачейки по плажа с майка си. Последната, не много качествена снимка, е от втория му рожден ден на 6 май, когато родителите му дават видеоинтервю на американски журналисти.

Това лято на Арчи ще му се роди сестричка, а преди това предстои Меган да пусне написана от нея детска книжка, вдъхновена, според твърденията ѝ, от Хари. В нея тя разказва за отношенията баща - син.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица