Обвиняват Джан Яман в агресивност

Актьорът Джан Яман отново е обвиняван за агресивно поведение на работното място. По време на снимките на "Ранна птица" в анадолския квартал на Истанбул, един от феновете, дошъл да наблюдава процеса на създаването на поредицата,изкрещял обидни реплики към актьорите и си изпатил от гнева на Джан Яман. Турските медии веднага раздухаха скандала, с невярното твърдение, че Джан скочил да бие сиирджията.

Това не е първа конфликтна ситуация с актьора на снимачната площадка - той никак не се разбираше със Селен Сойдер, с която играха главните роли в сериала "Кой не ни обича?". Стигна се дори до физическа саморазправа. По време на снимки Джан хвърли към екранната си партньорка чаша чай. Поради тази причина съпругът на Селен нае бодигард, който да я пази на снимачната площадка.

След този случай актрисата подаде обвинение в съда, а агенцията, с която работи, излезе със следното изявление: "Да, това, което се пише в пресата, е вярно. Този път главният виновник е Джан Яман, който е действал агресивно на снимачната площадка на сериала. Искаме той да си понесе последствията и да бъде наказан."

В крайна сметка съдът го осъди да плати глоба в размер на 7 830 турски лири.

Сега екранната партньорката на Джан в "Ранна птица" - Демет Йоздемир, която му е гадже, застава твърдо в защита на любимия си. Тя написа пост в социална мрежа,в който твърди, че човекът,дошъл на снимачната площадка, започнал да крещи нецензурни думи срещу нея и Джан. За да я предпази от физическа атака, актьорът хванал фена за ръцете, в резултат на което пострадала само камерата.

В своя пост Демет подчертава, че като актьори те се опитват да бъдат възможно най-приятелски настроени към почитателите си, но не и към тези, които преминават границите на нормалното.

Изявление направи и продуцентската компания Early Bird, което гласи:

"По време на заснемането на сериала един от наблюдателите словесно обиди Демет Йоздемир и Джан Яман. Нашите актьори го помолиха да напусне снимачната площадка, но той продължи да крещи и Джан го хвана за ръцете и изведе настрани, след което продължихме работата си. Информацията, която се появи в медиите за някаква физическа разправа, изобщо не отразява реалността."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали