Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Арестуваха пияна кюстендилка, карала крадено такси в насрещното на магистрала “Струма“

Министрите на вътрешните работи на България и Северна Македония раздаваха флаери срещу корупцията на ГКПП-Станке Лисичково

Прокуратурата за доклада на ЕК: Обективно и по достойнство са оценени усилията в областта на съдебната реформа

Осъдиха строител, насилил болно момиче

Младен Маринов: В Кресна 170 души се разследват за фалшива адресна регистрация

Общинска охрана обезвреди пиян баща с нож

Общински охранител успя да обезвреди пиян баща, нахлул с нож в сливенско училище – съобщи Петко Чолаков, управител на „Общинска охрана и СОТ-Сливен” . Инцидентът станал в Гимназията по текстил. Мъжът се появил във видимо нетрезво състояние. Охранителят го пресрещнал още на двора.

Пияният заявил, че идвал да види детето си, което учело в гимназията. Охранителят категорично отказал да го пусне. Мъжът се разкрещял: „Кой си ти, бе? Ще правя, каквото си искам!”. И извадил нож.

„Служителят ни успял да избие ножа от ръцете му, но е бил ударен няколко пъти по лицето” – каза Чолаков. На място пристигнал екип от общинската фирма, извикан чрез паник-бутон.

Нападателят бил обезвреден. Патрул на полицията го е отвел в РУ на МВР. Пострадалият е бил освидетелстван от лекар за нараняванията. Преди година „Общинска охрана и СОТ-Сливен” подмлади състава си и го обучи, както в нормативната уредба, така и в бойните изкуства. В училищата бе затегнат пропускателния режим.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.